in

«Подарував весільну сукню»: Анастасія Волочкова знайшла гідну заміну Джигурді

Щорічно, напередодні травневих свят російська балерина Анастасія Волочкова  вирушає у відпустку в теплі краї.

І поки всі обговорюють зовнішній вигляд артистки, який зіпсувала пристрасть до алкоголю, сама зірка не надає значення чуткам. Волочкова заявила, що не буде порушувати традицію і вирушить на відпочинок на Мальдіви. Виліт запланований на початок травня і триватиме дев’ять днів. Хто ж цьогоріч складе компанію епатажній артистці — ми розповімо вам далі у нашому матеріалі.

В коментарі журналістам Волочкова заявила, що візьме з собою за компанію свого давнього знайомого, який просто без ума від неї. Вона зізналася, що знайома з обранцем давно, але тривалий час не підтримувала з ним спілкування, а зараз їхні почуття знову розгорілися. Знаменитість не стала приховувати ім’я нового кавалера: звати його дон Мігель і родом він з Чилі. Ще раніше чоловік був налаштований рішуче, адже подарував їй весільну сукню та породистого скакуна. Проте раніше балерина не говорила про ці відносини.

«Це кохання 15-річної давнини і навіть більше! Він мені подарував весільну сукню! І подарував коня шоколадного кольору, але я його не забрала», — поділилася прима.

Волочкова збирається на відпочинок на Мальдіви

Читайте також: 43-річна Кім Кардаш’ян розбурхала уяву фото у тісному бікіні та ковбойському капелюсі

У Мережі з’явилися фото понівеченої Камалії в синцях та крові: співачка прокоментувала

«Ну просто Максик і Аллочка в дитинстві!»: Пугачова показала підрослих двійнят від Максима Галкіна