in

У Мережі з’явилися фото понівеченої Камалії в синцях та крові: співачка прокоментувала

Відому українську співачку Камалію запідозрили у тому, що вона стала жертвою домашнього насильства.

Декілька днів потому Мережею почали ширитися фото артистки, на яких чітко видно наслідки дій насильства. Ці резонансні кадри, оприлюднені у Telegram-каналі «Джокер»,де виконавиця постала з синцями на обличчі та шиї, розбитою губою і величезною гематомою навколо ока. Переглядаючи світлини, помітно, що співачка одягнена щоразу в інше вбрання. Тож зароджується думка, що ці кадри були зроблені не в один день. Правдиві вони чи це все бездоганні навички користування фотошопом — невідомо.

У Мережу виклали резонансні фото Камалії

Ці жахливі кадри неабияк налякали її прихильників.

Фото Камалії, які розмістив Телеграм-канал «Джокер»

Не зволікаючи ані хвилини, Камалія вийшла в прямий ефір аби роз’яснити цю дивну ситуацію. Співачка запевнила, що з нею все гаразд і ніхто її не кривдив.

 «Я в шоці. Я не розумію, що це коїться? Так що я вийшла в ефір, щоб показати всім, що я жива, здорова і все зі мною гаразд. Дітки зі мною, все добре, нічого не трапилося» — запевнила знаменитість.

Уважні прихильники також зауважили, що бачили артистку 11 квітня на концерті і не помітили на її тілі та обличчі жодних ознак побиття. Однак, знайшлися й ті, які побачили, що фото Камалії в крові були зроблені не так давно, адже на свіжих публікаціях він такий самий, як і під час прямого ефіру 11 квітня.

Одна з нещодавніх публікацій співачки

Читайте також: «Падаєш у прірву»: дружина переможця шоу «Голос країни» Романа Сасанчина втратила дитину

«Разом із Тонею» — Ольга Сумська прогулялася Києвом та згадала доньку, яка мешкає в РФ

«Подарував весільну сукню»: Анастасія Волочкова знайшла гідну заміну Джигурді