in

Дан Балан розповів про роман з Тіною Кароль і зізнався чи спілкуються вони зараз

Молдавський співак Дан Балан та українська поп-діва Тіна Кароль декілька сезонів були наставниками в вокальному шоу «Голос країни».

На проєкті зірки поводилися неоднозначно і більше нагадували закохану парочку, ніж просто колег. Частий флірт, публічні сцени ревнощів — все це породило чутки про те, що між ними роман. Дан Балан навіть згодом познайомив Тіну зі своєю мамою. Самі з артисти раніше ніколи чітко не коментували свої відносини. Молдавський співак вирішив роз’яснити цю тему та закрити її назавжди.

Артист дав чітко зрозуміти, що їх із Кароль пов’язувала лише спільна робота і нічого більше. Також він зізнався, що вже понад два роки взагалі не спілкувався з колегою. Він вирішив прокоментувати їхній «роман» через неправдиві дії акаунта «DanTina», де їх з Тіною представляють як пару.

Тіна Кароль та Дан Балан

«Я хочу звернутися до групи DanTina, яка тероризує мою сім’ю, друзів та близьке оточення: це низько! Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов’язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже два роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які націлені на те, щоб шкодити іншим, роблять вашу спільноту небезпечною для суспільства«, — зазначив знаменитість.

Дан Балан та Тіна Кароль

Варто зазначити, що у 2019 році Тіна та Дан Балан спільно випустили трек під назвою «Домой».

Читайте також: Збрила бороду та волосся: як зараз виглядає Кончіта Вурст, яка стала переможницею «Євробачення-2014»

Водоліям — успіх, а Овнам варто вийти за межі комфорту: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 квітня

Зразковий батько та чудовий дитячий ведучий: Галкін зворушив кадрами програми «Краще за всіх»