in

Збрила бороду та волосся: як зараз виглядає Кончіта Вурст, яка стала переможницею «Євробачення-2014»

Австрійський співак і драг-квін Томас Нойвірт, якого більшість знають, як Кончіту Вурст, що стала переможницею «Євробачення-2014», кардинально змінив свій образ.

Важливо зазначити, що 35-річний Томас ніколи не відносив себе до категорії транссексуалів чи трансгендерів, а завжди презентував себе, як гей, який виступає як дрег-квін. Для цього жанру притаманне переодягання в жіночі образи та часте перебільшення ознак жіночої статті. На музичному конкурсі «Євробачення-2014» Кончіта Вурст виконала потужну пісню «Rise Like a Phoenix», яка принесла її омріяну перемогу. Але найбільший резонанс на заході викликала її неординарна зовнішність.

Однак, через багато років зірка наважилася на кардинальні зміни і зараз її просто не впізнати.  Зараз Нойвірт більше схожий на пристрастного мачо. Він збрив бороду, обрізав довге волосся під каре, віддав перевагу джинсам та футболкам і став носити грубе взуття. Таке перевтілення не всім стало до вподоби — багато шанувальників її творчості заявили, що колишній образ їм більше подобався.

Кончіта Вурст кардинально змінила свою зовнішність
Кончіта Вурст

За ці зміни в собі, йому довелося дорого поплатитися: колишній бойфренд Кончіти грозився, що розповість прихильникам про те, що в нього позитивний ВІЛ-статус. Довго не роздумуючи над цим, Томас сам все розповів суспільству.

Кончіта Вурст

Через деякий час, знаменитість навчився жити із своєю проблемою та продовжив займатися музичною кар’єрою. Час від часу він одягає плаття та туфлі на підборах, але в соціальних мережах переважають фото притаманні чоловічому стилю.

Кончіта Вурст

Читайте також: «Мені за це платили 50 тисяч в місяць»: Міцкевич розповів, як завершився роман із Поляковою та як його кинула команда співачки

«Ну просто Максик і Аллочка в дитинстві!»: Пугачова показала підрослих двійнят від Максима Галкіна

«Кому не вистачає волі позбавити Лорак та Повалій звань народних?»: Дмитро Антонюк пригадав про зрадниць та до чого тут Злата Огнєвіч