in

Станцювали у компанії Баскова: Галкін виклав у Мережу відео святкування ювілею

Кілька днів тому Алла Пугачова відзначила 75-й день народження.

У зв’язку з цією подією користувачі згадали про ювілей Максима Галкіна, який він відзначав у 2021 році. Дружині Примадонни тоді виповнилося 45. На кадрах, які з’явилися в Мережі, видно, що гуляння було організовано в одному з московських ресторанів просто неба — гуморист народився в розпал літа — 18 червня.

Серед гостей були помічені подружжя Йосипа Пригожина та Валерії, Лайма Вайкуле, Володимир Винокур, Гарік Харламов, Баста, Настя Івлєєва, Геннадій Хазанов, Олег Меньшиков, Валентин Юдашкін, Жасмін, Крістіна Орбакайте, Ігор Ніколаєв, Ігор Крутой, Олександр Ревва. Зіркою заходу став Микола Басков, який виконав свою фірмову пісню про День народження та побажав імениннику прожити до 120 років.

Звісно, ​​у нинішніх реаліях така компанія за одним столом виглядає чимось фантастичним. 24 лютого 2022-го наче розділив життя на «до» та «після». Немов лакмусовий папірець, той день виявив хто є хтось у російському шоу-бізнесі. Одні виявили почуття власної гідності і стали на бік добра і справедливості, інші вибрали комфорт і гроші і залишилися вірними правлячому режиму РФ.

На цьому наголосили підписники у коментарях:

  • Життя розділилося на дві частини: до … і після … Тепер вся ця «тусовка» «до», а після залишилися лише чесні, порядні та розумні. Алла і Макс — це про вас!
  • Молодець Максим нагадав усім, хто з нею святкував і п’яти цілував. Нехай пам’ятають, як поводилися і дружили. А тепер з глузду з’їхали з гестапо замість країни.
  • Захоплювалася все життя талантом Алли! А останні два роки, ще й почуттям власної гідності та честі!
  • Як зрозуміти, де справжні друзі, а де прихвосні? Щастя Вам, жінка, яка СПІВАЄ! Вам усіх благ, які є на цій Землі.
  • А тепер половина цих гостей… Минуло лише рік-два після свята та гості сімейну пару назвали інагентами. А так раділа та веселилися поряд з ними.
  • Це було в минулому житті Алли. Вся шушера зникла сама собою. Залишилися найкращі!

Читайте також. Вперше зірвався і публічно вилаяв: Галкін накричав на члена сім’ї, який зіпсував подарунок Пугачовій

Гороскоп на 18 квітня 2024 року для всіх знаків зодіаку за картами Таро

«Алла буде співати!»: Орбакайте привітала Пугачову з 75-річчям і чітко натякнула, на чиєму боці виявиться перемога