in ,

«Це смішне питання!» — Притула відповів, чи має він бронь і чи можуть мобілізувати співробітників його фонду

З початком повномасштабного вторгнення ім’я Сергія Притули асоціюється у більшості українців не з коміком чи телеведучим, а насамперед із його волонтерською діяльністю.

Благодійний фонд Сергія Притули є одним із найбільших у нашій країні. Лише у перший рік великої війни, з 24 лютого 2022 року по 24 лютого 2023 року, загальний бюджет зборів фонду становив понад 4 мільярди 182 мільйони гривень. Природно, що, маючи справу з такими величезними грошима, діяльність організації та особисто Сергія Притули обростає різноманітними спекуляціями.

Зокрема, багатьох співвітчизників цікавить, чому 42-річний Притула, який активно закликає чоловіків вступати до лав ЗСУ сам досі не на фронті, і чи має він бронь від мобілізації через його волонтерську діяльність. Таке запитання поставила йому відома українська журналістка Наталія Мосейчук.

«Це дуже смішне питання! Благодійні організації не входять до переліку структур, що підпадають під бронювання. Мені прийшов повістка, я пройшов ВЛК, стою на обліку у Шевченківському ТЦК. У мене є сьогодні відстрочка від проходження військової служби у зв’язку з наявністю трьох неповнолітніх дітей», – відповів Притула.

Ніхто зі співробітників «Фонду Притули» не застрахований від повістки

Артист зазначив, що також ніхто з людей, які працюють у його фонді, не застрахований від мобілізації. «Як показує практика, державі взагалі до одного місця. Коли минулого року було мобілізовано керівника нашого військового напряму Рома Синіцина… У нас із фонду 20 осіб воюють. «Понятійка» всередині фонду була – якщо є повєстка, ми йдемо, питань немає» , – поділився Сергій Притула.

Читайте також. «Пишу і реву»: Віталій Козловський повідомив, що змушений залишити свого сина та дружину

З оголеним бюстом, діамантами та Біблією: 65-річна Мадонна влаштувала пристрасну фотосесію у ліжку з гарячим мачо

У Мережі з’явилися фото Камалії з чоловіком, на якого вона поміняла Захура і який її побив