in

«Пишу і реву»: Віталій Козловський вимушений покинути свого сина та дружину

Цьогоріч 25 лютого співак та військовослужбовець Віталій Козловський вперше став батьком.

Сина йому народила піар менеджерка Юлія Бакуменко. Задля такої події Віталія на деякий час відпустили додому зі служби і він насолоджувався моментами батьківства. На своїй Інстаграм сторінці артист зізнався, що Оскар йому посміхнувся та промовив перше своє «агу».

«Вдома» — таке солодке та тепле слово. А сьогодні по-особливому сприймається, бо там моє щастя, моя сім’я, мій синочок. Оскар вчора мені вперше усміхнувся і сказав своє перше слово – «агу», — поділився Віталій.

Віталій Козловський розповів про досягнення сина

Втім, Козловському прийшов час повертатися на службу, залишивши вдома дружину та маленького сина. Та вже зараз він відчуває сум і з нетерпінням чекає на час, коли знову повернеться додому.

«Пишу і реву…Що зі мною? Надто став сентиментальним. Рахую години, хвилини, щоб нарешті обійняти рідних«, — зізнався артист.

Козловський повернувся на службу

В коментарях Юлія Бакуменко зазначила, що вони з сином також чекають на повернення тата: «Татусю, дуже-дуже чекаємо вдома».

Читайте також: Павло Зібров розповів, коли його єдина донька зіграє весілля з нареченим-бізнесменом

«Ніхто з грузинів не прийме в родину розлучницю»: як мама Альбіни Джанабаєвої була проти шлюбу доньки з Валерієм Меладзе

«Ви своїх запам’ятати не можете, я свого забути не можу!» — Галкін висміяв Путіна на концерті у Тель-Авіві