in

Тіна Кароль в обтислих лосинах приголомшила майстерним виконанням складних асан з йоги

Легендарна українська співачка Тіна Кароль вже тривалий час веде здоровий спосіб життя.

Артистка дотримується правильного харчування, а також приділяє чималу кількість часу для занять із йоги. У своїх соціальних мережах знаменитість часто ділиться своїми досягненнями. На заняттях Тіну часто можна побачити без фотошопу. Адже всі ми її звикли бачити на публіці лише у розкішних вбраннях, макіяжем та укладкою. Варто зазначити, що знаменитість займається під наглядом тренерки. Інколи їхні заняття проходять офлайн, а інколи — онлайн.

Цього разу Кароль продемонструвала, як виконує надскладні асани з йоги. Для занять співачка обрала чорний топ та лосини, які ідеально підкреслили струнку фігуру акторки. Тіна займалася вдома під наглядом тренерки, виконуючи складні вправи, де треба застосовувати фізичну силу та підіймала ноги догори.

«Підловила на гарячому» — жартівливо написала співачка на фото та відмітила акаунт тренерки.

Тіна Кароль виконує складні асани з йоги

Нещодавно співачка показала архівне відео, на якому молода зірка дає Аллі Пугачові обіцянку «ніколи не підвести» її та найближчим часом виправдати всі надії, які поклала радянська артистка на неї.

Читайте також: «Покоління Z»: Катерина Осадча вперше за тривалий час показала свого помітно підрослого 21-річного сина

Леви — успіх на вашій стороні, а Скорпіонам зірки радять бути уважними: Гороскоп на 23 квітня 2024

«Це вже серйозна дата!»: Віктор Павлік вперше за тривалий час показав свого сина від першого шлюбу та привітав його із важливим святом