in

«Покоління Z»: Катерина Осадча вперше за тривалий час показала свого помітно підрослого 21-річного сина

Відома українська телеведуча Катерина Осадча показалася зі своїм старшим сином Іллею від першого шлюбу. 21-річний хлопець навчається в Америці в ІТ-сфері і рідко приїздить додому.

На фото, які журналістка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм-сторіс, вони позували у фотобудці. Переглядаючи світлини, неозброєним оком видніється їхня неймовірна схожість: однакові очі, губи та риси обличчя.

«Мій старший. Покоління Z», – підписала Осадча.

Катерина Осадча зі старшим сином

Також Катерина поділилася кадрами й інших членів родини та розповіла про їхню генерацію. Себе вона віднесла до покоління Y, які по-іншому називаються «міленіалом». Це та категорія людей, які на момент початку нового тисячоліття були в юному віці.

Катерина Осадча

Чоловік знаменитості, 53-річний Юрій Горбунов — покоління Х. Його молодість припала ще на радянські часи.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

Старший син підлягає до покоління Z або «зумерів» — це особи, які народилися на початку нового тисячоліття. А 7-річного Івана та 2-річного Данила зіркова мама віднесла до останньої генерації — «Альфа».

Молодші діти Осадчої та Горбунова

А Катерина помітила, що в їхній сім’ї присутні всі чотири покоління.

«І тут я зрозуміла, що у нашій родині одразу 4 покоління. Юра – X, Я – Y, Ілля – Z, Іван і Данило – Alpha», – написала Осадча.

Юрій Горбунов із синами

Читайте також: Змішування крові дало результат! 10-річні дочки Камалії та Мохаммада Захура вразили красою на червоній доріжці

43-річна Періс Гілтон вперше показала світу свою доньку: який вигляд має 5-місячна Лондон

Джозефіна Джексон із Львівщини розповіла про доходи та ставлення батьків до її професії