in

З роками все краще: як змінювалася з часом зовнішність Алли Пугачової

Нещодавно Алла Борисівна Пугачова відзначила 75-річний ювілей. У зв’язку з цим пропонуємо молодим фанатам показати, а шанувальникам зі стажем нагадати, як змінювалася зовнішність співачки з роками.

Темне волосся, коротка хлопчача стрижка, задумливий погляд. у 16 років юна Алла нагадувала сьогоднішню Земфіру. Все-таки не дарма вона каже, що в неї всередині сидить рокерша-бунтарка.

Пугачова у 1965 році

На початку своєї кар’єри молода співачка залишала своє волосся з натуральним русявим кольором і не завивала його в дрібні кучерики, без яких її неможливо було уявити в старшому віці.

Пугачова в молодості

Великі очі, тонкі губи та чіткий овал обличчя – такий пам’ятають Аллу Борисівну, коли вона відіграла свій перший гастрольний тур у далекому 1965 році.

Пугачова на зорі кар’єри

Перша слава накрила Пугачову в 1975 році, коли вона перемогла на міжнародному пісенному конкурсі «Золотий Орфей» у Болгарії з піснею «Арлекіно», яка згодом стала всенародним хітом.

Згодом Примадонна набрала у вазі, обличчя зірки стало виглядати пухлішим, а гострі вилиці замінили щічки. У період із 50 до 60 років вона виглядала на свій вік.

У 2011 році 63-річна Алла Пугачова вийшла заміж за Максима Галкіна, який молодший за неї на 27 років.

Пугачова та Галкін

Пугачова зізнавалася, що вийшла заміж за гумориста, оскільки він пообіцяв їй життя без зрад і скандалів.

Пугачова у 2010 році

Мабуть, щоб відповідати молодому чоловікові, з цього часу Примадонна почала активно вдаватися до пластичної хірургії. Артистка помітно схудла, а її обличчя «покинули» всі зморшки. Крім того, на фото помітно, що зірка збільшила губи та підтягнула овал обличчя.

Пугачова збільшила губи

На недавніх фотографіях, зроблених вже після еміграції з Росії Алла Пугачова виглядає настільки молодо, що здається, ніби час повернувся назад.

Пугачова у 2023 році

На її обличчі немає жодної зморшки, а фігурі можуть позаздрити багато молодих зірок. Що ж, порадіємо за улюблену артистку та побажаємо її ще багато років зберігати бадьорість духу та молодість у душі!

Алла Пугачова у наші дні

Читайте також. З портретом на грудях: Христина Орбакайте оригінально продемонструвала відданість Аллі Пугачовій

З портретом на грудях: Крістіна Орбакайте оригінально продемонструвала відданість Аллі Пугачовій

Наче фенікс із попелу: «Міс Всесвіт Україна» презентувала національний костюм для міжнародного конкурсу краси