in

Потап з кросівкою на голові розважився в закордонному клубі

Останнім часом репер Олексій Потапенко часто потрапляє в гучні скандали та наривається на жорсткий хейт своїми дивними витівками.

Декілька днів тому, співак шокував аудиторію, коли замість води, вилляв собі на голову склянку молока. Саме таким нетривіальним способом Потап захотів підтримати Настю Каменських, яка презентувала нову музичну композицію «Молоко». Колишня дружина 42-річного артиста Ірина Горова в своєму нещодавньому інтерв’ю розповіла, як реагує їхній 15-річний син на скандальні вчинки батька та чи підтримують вони спілкування.

Наразі Олексій знаходиться за кордоном, де активно підкорює закордону аудиторію. 28 квітня в нього відбувся концерт в одному із клубів Німеччини. Нагадаємо, що це не перший його виступ тут за цей місяць. 6 квітня, Потап, який потрапив у гучний скандал через те, що презентував себе на афіші, як представник «російського ретро»: «RUSSIAN RETRO – POTAP LIVE», виступив у клубі, який частенько відвідують російські знаменитості. Як стверджують джерела, нещодавно в цьому закладі проводилися «російські ночі».

Потап виступив в Німеччині

Цього ж разу зірка вирішив відзначитися по-іншому. Знаменитість розмістив ролик на своїй сторінці в TikTok, на якому він виступає в білій футболці з червоними смугами й червоній кепці-бейсболці, а на голову собі поставив білий кросівок. В такому образі він виконав хіт «999» із репертуару гурту Mozgi, лідером якого є сам.

Також Потап виконав трек «Дим» репертуару українського гурту «Время и Стекло».

В коментарях підписники накинулися на репера з критикою та негативними коментарями:

  • Хай Бог милує🥲 і ці люди були моїми кумирами 🥲
  • коли закінчилися ідеї
  • Він завжди таким був, тільки ми не помічали😏
  • Це вже вершина творчості чи буде ще вище?😁
  • Чим вже тільки не привертає увагу на себе,

Читайте також: Максим Галкін засвітив Пугачову в халатику відразу після душу

Рибам — неочікуваний сюрприз, а у Скорпіонів — все полетить «коту під хвіст»: гороскоп на 30 квітня

Позитив офіційно підтвердив роман з відомою танцівницею та показав романтичний ролик з нею