in

Пугачова показалася вдома у Кіркорова на його День народження

30 квітня Філіп Кіркоров відзначив 57-й День народження.

Готуючись до торжества поп-король заздалегідь зробив ремонт у своєму елітному пентхаусі, прикрашеному різного роду імперськими декораціями як інкрустованим дорогоцінним камінням черепами і величезними портретами із зображенням себе коханого. Багато шанувальників скандального артиста з ранку поспішили до нього з різноманітними подарунками, намагаючись догодити досвідченому смаку Прімадону. Звичайно, догодити епатажній зірці було непросто, проте, знайшлася людина, яка здивувала навіть Кіркорова, який звикли до всього.

Скульптор Володимир Ємельяненко створив унікальну ляльку, яка є точною копією колишньої дружини співака, знаменитої співачки Алли Пугачової, та подарував її Філіпу Кіркорову. Філіп Кіркоров, побачивши подарунок, був шокований. Лялька, виконана з вражаючою точністю, настільки реалістично імітувала зовнішність Пугачової, що навіть сам співак певний час не вірив своїм очам, обмацуючи подарунок.

«Боже, яка краса. Як схоже! Ви таке зробили? У неї рухаються руки. Вони на шарнірах?  — поцікавився здивований співак.

«Великі артисти мають певну магію. Вони, навіть не знаючи чи позуючи художнику, починають вести його, допомагати у створенні свого портрета, статуї чи навіть ляльок. Напрочуд тонка і точна робота художника. Я вже навіть передбачаю жарти та меми на цю тему…», — прокоментував подарунок Кіркоров.

Читайте також. Заздрісники ахнули! Максим Галкін показав Пугачову в халатику відразу після душу

Гороскоп на травень 2024 року — що чекає на кожен знак Зодіаку

З’явилося відео з ювілею Пугачової: Ліза грала на піаніно, Гаррі читав вірші французькою, Галкін перекладав