in

Золоті унітази та черепи: Кіркоров показав підготовку Дня народження у своєму пентхаусі за 2 млн євро

Російський співак Філіп Кіркоров активно готується до святкування свого дня народження.

Цьогоріч 30 квітня артисту виповниться 57 років. Гуляння має відбутися в його московській квартирі, яку він придбав три роки назад в колишнього президента Киргизії Аскара Акаєа. Помешкання розташоване в Філіпповському провулку, а загальна площа займає 537 квадратних метрів. Також в цьому будинку Філіп має ще одну квартиру, яка в два рази менша за розмірами. Варто зазначити, що по сусідству з спільним ліфтом своє житло має і колишня дружина Кіркорова — Алла Пугачова, яка після 24 лютого 2022 року мешкає в Ізраїлі.

Кіркоров розпочав ремонт у своїй квартирі

На честь свята співак затіяв грандіозний ремонт і доручив цю роботу російській дизайнерці Діані Балашовій.

«Оформлення було зроблено з орієнтацією на ексцентричний смак Кіркорова — все в імперському стилі: золоті стелі, килими, ліпнина. Для спальні були створені два золотих черепа від дизайнера Філіпа Плейна«, — йдеться в ЗМІ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Диана Балашова (@diana_balashova)

Двоповерхова квартира тривалий час пустувала, але, як зізнався Кіркоров, що старе житло він віддасть своїм дітям, а в цьому пентхаусі планує поселитися сам.

«З Китаю я привіз не менш «розумні» унітази (за чутками, артист вибрав сантехніку в золотому кольорі) з підігрівом. Плюс до всього мені хотілося б побудувати в новій квартирі зимовий сад, де я буду вечорами милуватися заходами сонця. Ну а головна причина ремонту — хочу віддати свою стару квартиру дітям. Алла-Вікторія і Мартін ростуть, через кілька років захочуть жити самостійно. Тому я вже готую їм будинок, роблю так, щоб вони жили поруч зі мною. Я в пентхаусі, а вони поряд», — поділився Примадон.

Читайте також: «Відвернулись усі! Зі мною тільки моя дружина і цього достатньо! — Дмитро Назаров поплатився за підтримку України, але не шкодує про рішення

Наталія Могилевська показала свою молодшу доньку та ніжно привітала її з 4-річчям

Нова зачіска та свіжий вигляд: Валерій Залужний вперше за тривалий час показався на публіці