in

«З багатьма було»: Аліна Гросу публічно підтвердила друге заміжжя і зізналася, як її зраджував відомий актор

Відома українська співачка Аліна Гросу офіційно підтвердила чутки про те, що вдруге вийшла заміж та розповіла про стосунки з відомим актором, який їй неодноразово зраджував.

На своїй сторінці в Інстаграм артистка вирішила поділитися з підписниками таємницями свого особистого життя. Зірка зізналася, що жодного разу не розповідала про ці відносини, але втім вона мала такий гіркий досвід між першим та другим шлюбом. Знаменитість вирішила не розсекречувати публічно ім’я цієї людини, але відразу натякнула, що це не Роман Полянський.

«Так сталося, що моя історія почалася між моїм першим і другим шлюбом. Ви ніколи не чули, що я була в стосунках із цією людиною, Інтернет про це не знає. Але це також дуже публічна людина і це актор. Це не те, про що ви подумали! Стосунки тривали близько року» — розповіла Гросу.

Аліна Гросу

Аліна зізналася, що цей роман закрутився відразу після розлучення з першим чоловіком. Артист, якого вона назвала «Андрієм», почав наполегливо залицятися за співачкою і врешті-решт полонив її серце.

«Коли мені мій перший чоловік запропонував пожити окремо, я переїхала. Я почала зніматися в одній картині, де також знімалася ще одна людина, будемо його називати «Андрій». Він одразу ж багато уваги мені приділяв. Він чув історію, що ми з чоловіком живемо окремо, і почав робити великі кроки для того, щоб у нас були стосунки. В якийсь момент я зламалася, у нас почалися стосунки«, — пригадала артистка.

Аліна Гросу

Через короткий проміжок часу закоханні почали разом жити, але в її обранця були часті відрядження, які почали непокоїти Аліну: «Це якийсь час розвивалося, ми почали жити разом. Він поїхав у відрядження. Я побачила, що в цьому відрядженні в нього якесь дуже близьке спілкування з дівчатами, ну тобто там фотографії не «взасос», але дуже близькі, щось мені це не дуже подобалося. Мені було соромно йому казати, бо я ж не така крейзі, щоби бачити зраду у всьому, тим більше, хороші стосунки, людина дійсно віддає мені весь свій вільний час».

Аліна Гросу

Згодом Аліна знову запідозрила Андрія у зраді, коли на її очах відома акторка фліртувала з ним, а сам актор відповідав їй взаємністю.

«Я разом з ним їздила до нього на знімання. Там ми перебували з дуже популярною акторкою. Вона маленького зросту, с*ка рідкісна. Під час зміни ця жіночка підходить до нього і каже: «Застібни мені сукню». Я скандал не піднімала«, — додала виконавиця.

Аліна Гросу

Навіть дійшло до того, що співачка познайомила його зі своїми батьками, а згодом він освідчився їй. Але, попри все, знову зрадив Аліну.

«Він дуже хотів познайомитися з моїми батьками. Він знайомиться. Далі він мені освідчується, дуже гарно, римовано…», —  пригадала Гросу.

Аліна Гросу

Яким був фінал цієї історії — співачка поки не розповіла, але пообіцяла розкрити всі деталі.

Читайте також: Танцюрист-утікач Влад Яма показався в Криму

З’явилося відео з ювілею Пугачової: Ліза грала на піаніно, Гаррі читав вірші французькою, Галкін перекладав

Депардьє взяли під варту: 75-річного французького актора збвинувачують у сексуальному насильстві