in

Депардьє взяли під варту: 75-річного французького актора збвинувачують у сексуальному насильстві

75-річний французький актор Жерар Депардьє, якого звинувачують у сексуальних домаганнях, восени постане перед судом.

29 квітня в Парижі правоохоронці затримали відому зірку фільмів «Життя Пі» і «Диско» та доставили до поліцейської дільниці на допит після скарг його колег про сексуальне домагання та насильство з боку Жерара. Як стало відомо, допитувати актора будуть лише на основі двох звинувачень.

«Пан Депардьє був викликаний сьогодні в поліцейський відділок Парижа, і зараз він перебуває під вартою. Його допитують щодо двох передбачуваних сексуальних насильств, які мали місце у 2014 і 2021 роках», – поділилися правоохоронці.

Жерара Депардьє затримала поліція в Парижі

Потерпіла, яку звати Амелі, стверджує, що ці події сталися під час зйомок у Парижі 2021 року, але на той час вона змовчала про цей інцидент аби не псувати репутацію своїх колег по знімальному майданчику та не нашкодити прем’єрі фільму.  Її адвокат розповіла про те, що ж відбулося між Жераром та Амелі.

Всього Жерара звинуватили у сексуальних домаганнях 13 жінок, але лише троє не побоялися написати заяву до прокуратури. Одна із них, 60-річна акторка Еммануель Дебевер, яка стала жертвою насилля Жерара, вчинила самогубство, стрибнувши в Сену. Після всіх скоєних жахіть, скандальний актор продовжував й надалі зніматися в кіно, а поліція роками «тягнула» розслідування проти нього. Сам Депардьє заперечує будь-які звинувачення на свою адресу та заявляє, що не робив жодних дій щодо жінки без її згоди.

Жерар Депардьє

Читайте також: «З багатьма було»: Аліна Гросу публічно підтвердила друге заміжжя і зізналася, як її зраджував відомий актор

«З багатьма було»: Аліна Гросу публічно підтвердила друге заміжжя і зізналася, як її зраджував відомий актор

«Смішні дівчата»: Дмитро Гордон показав напідпитку Аллу Пугачову з Лаймою Вайкуле