in

«П’яна Наташа на столі танцює!» Корольову висміяли за неадекватну поведінку на 1 травня

Співачка українського походження Наташа Корольова, яка підтримала повномасштабне вторгнення та продовжила працювати в РФ, шокувала своєю поведінкою.

Артистка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм дивне відео, на якому вона в компанії своїх російських колег Лєри Кудрявцевої, Стаса П’єхи та Сергія Сосєдова не зовсім адекватно себе поводить. Як відомо, 12 травня на пропагандистському телеканалі стартує шоу «ВИА Суперстар», де Корольова увійшла до складу журі. Знаменитосты вирішили показати, як відпочивають у перервах між зйомками.

В ролику Корольова демонструвала дивні трюки та безглузді рухи тіла, від чого склалося враження, що вона на підпитку. Це енергійне відео співачка супроводила музичною композицією під назвою «П’яна Наташа, на столі танцює». Також у кадрі можна помітити сина зірки — Архипа Глушко.

Така непристойна поведінка неабияк засмутила її шанувальників:

  • Бенкет під час чуми. Може, не треба викладати таке відео, коли воюють і гинуть наші хлопці за нас, за вас. Багато молодих хлопців на святі. Ідіть повоюйте, переможіть, а потім веселіться.
  • А ви як можете веселитися коли ваша країна вбиває в сусідній країні людей кожен день бомбардує, де совість то у таких як ви, тим більше ви з України родом, жах 😩 немає слів 🤬 від такої поведінки
  • Наташа клоун, заспокойся вже
  • Голої вечірки було мало треба виставляти далі більше

Читайте також: «Ніби бабуся цілує внучку в засос»: сивочолий Джигурда показав пристрасні розваги з дружиною в басейні

У Овнів — новий бізнес, а Водоліям — труднощі на життєвому шляху: гороскоп на 3 травня

«Сімейні розваги»: 61-річна Демі Мур в леопардовому купальнику повторила популярний тренд