in

«Ніби бабуся цілує внучку в засос»: сивочолий Джигурда показав пристрасні розваги з дружиною в басейні

Російсько-французька фігуристка Марина Анісіна показала, як відсвяткувала 17 років подружнього життя з Нікітою Джигурдою, який родом із України, але підтримав повномасштабне вторгнення РФ.

Актор фільму «Любить по-русски» та олімпійська чемпіонка з танців на льоду вирізняються своїми відносинами в шоу-бізнесі. Як відомо, подружжя живе в різних країнах, але, коли з’являються разом на публіці, то нав’язливо демонструють своє пристрасне кохання. Марина не забороняє Микиті відкрито приставати до інших жінок, але, як вона запевняє, її коханий не переступає межу в цьому плані.

Джигурда часто розважався в компанії не менш скандальної зірки Росії — балерини Анастасії Волочкової. Нещодавно в Мережі з’явилося шокуюче відео, зняте в її будинку. На ньому помітно п’яні напівоголені артисти виконували якісь незрозумілі рухи, що трохи нагадували танці. Щоправда, коли Нікіта злив відео у мережу, протверезівшій Анастасії це чомусь не сподобалося. Вона назвала Джигурду «дном і хвойдою» і припинила з ним спілкуватися.

Джигурда та Волочкова

Декілька днів тому Джигурда та Анасіна відсвяткували річницю весілля і вирішили відмітити дату спільним відпочинком. Спортсменка поділилася відвертим відео, на якому вони купалися в басейні. Микита, з оголеним торсом, взяв дружину за обличчя та пристрасно поцілував, а вона, в бікіні і темних окулярах, у відповідь обняла коханого, а потім розвела в сторону руки.

«О да! Як красиво!» — сказала незнайомка, яка знімала це дійство на камеру.

«О так, ось так красиво… не те це слово, 17 років життя — це справді красиво!!! Це Божественно красиво! Всім бажаю Любові і всього, що за цим слідує, а всі присоски, які зустрічаються на нашому шляху (а в мене їх було достатньо), просто… я їм бажаю зустріти своє!!!«, — побажала Анісіна під відео.

Прихильники в коментарях прийняли Джигурду за жінку:

  • Хто ці дівчата?
  • Не дуже це і красиво. Якось нав’язливо та вульгарно.
  • А що це з нею за сива жінка?
  • Ніби бабуся цілує внучку в засос!
  • Ну да, красиво! 17 років терпіла! 17 років зрад!

Читайте також: Пугачова показалася вдома у Кіркорова на його День народження

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 2 травня

«Ну як її не любити»: Потап розхвалив свою дружину