in

«Це любов!» — Галкін і Пугачова мило прогулялися вулицею на Кіпрі, тримаючись за руки

Навіть у найвідданіших шанувальників Алли Пугачової та Максима Галкіна їхній шлюб спочатку викликав скептичні очікування.

Попри всі критики, артисти створили міцну родину, яку ще більше зміцнило народження сурогатною матір’ю дітей двійнят. Лізі та Гаррі Галкіни вже виповнилося по 10 років і вони з кожним роком стають все більш схожими на своїх зоряних батьків. Самі ж Максим Олександрович та Алла Борисівна відзначили 12 років шлюбу.

Ще одним доказом щирості почуттів Пугачової до Галкіна, незважаючи на значну різницю у віці — 27 років, стало її рішення піти за чоловіком, коли той залишив Росію на знак протесту проти вторгнення в Україну. З того часу пара влаштувалася в Ізраїлі, де з лютого 2022 року утворилася свого роду російська діаспора артистів-емігрантів.

Нещодавно Пугачова та Галкін вирішили урізноманітнити обстановку та вирушили відпочити на Кіпр. Там їх помітили папараці, коли пара мило прогулювалася вулицею, тримаючись за руки. Примадонна одягла сірий костюм брюки в дрібний білий горошок, а її чоловік вибрав білу футболку і шорти сірого відтінку.

Пугачова та Галкін на Кіпрі

Схожу картину спостерігали шанувальники артистів трохи згодом. 47-річний гуморист із дружиною насолоджувалися променажем морським узбережжям.

Максим Галкін та Алла Пугачова

Шанувальники не стримували емоцій у коментарях:

  • Довгих років вам життя, наші улюбленці! Міцного здоров’я та невичерпної любові!
  • Які ви класні! Здоров’я вам та довгого життя разом!
  • Молодці, порада та любов, живіть заради дітей і себе, незважаючи на те, що відбувається навколо вас!
  • Дякую, Максиме. Нашу Аллочку зробив щасливою. Вона заслужила на своє щастя — ми жили і любили під її прекрасні пісні. Щастя вам, дорогі!

Читайте також: «Скільки краси та ніжності!»: Віталій Козловський захопив свіжим фото із двомісячним сином

«Скільки краси та ніжності»: Віталій Козловський замилував свіжим фото з двохмісячним сином

Обіцяв не відзначати через жалобу. Дракон, феєрверк та зіркові гості — з’явилися фото з Дня народження Кіркорова