in

«Скільки краси та ніжності»: Віталій Козловський замилував свіжим фото з двохмісячним сином

Український співак та військовослужбовець Віталій Козловський показав свого помітно підрослого сина Оскара.

Нагадаємо, що артист зовсім нещодавно зізнався про кардинальні зміни в особистому житті. Тривалий час Віталій приховував стосунки з своєю піарницею Юлією Бакуменко, яка стала його дружиною та подарувала спадкоємця. Але зараз подружжя надолужує згаяне та активно ділиться сімейним контентом.

Варто зазначити, що Козловський служить в лавах ЗСУ на посаді водія в Національному президентському оркестрі. Керівництво дозволило йому декілька днів побути вдома та насолодитися батьківством. Нещодавно він зізнався, що повертається на службу, залишивши вдома дружину та маленького сина. Втім, артисту вдалося вирватися до своїх рідних і заодно потішити підписників новим фото з Оскаром. У кадрі Віталій позує з оголеним торсом та джинсах, тримаючи в руках сина.

Віталій Козловський з сином

А у дописі під світлиною Козловський висловив свою думку щодо постійних чвар між українцями:

«Чи ти виїхав за кордон і облаштовуєшся там, дбаючи лише про свій комфорт. Чи займаєшся творчістю і вкладаєшся винятково в себе і саморозвиток. Чи пішов служити/воювати, залишивши позаду все життя і плани… Кількість лайна і хейту, які на тебе виллють «любі» співвітчизники, буде приблизно однаковою. Ясно, що є москальські боти, чия задача – дестабілізувати. Але доводиться визнати, що принцип «кусай ближнього» – це національна українська розвага. Чи засмучує це? Уже ні, інші пріоритети. Але висновок один – кожен сам за себе. На жаль. Тому попри все і всіх необхідно стабільно добре робити свою справу та наскільки це можливо, вірити в людей! У моєму оточенні багато достойних, добрих, совісних, щирих… Яким варто допомагати, про яких, якщо і хочеться говорити, то лише хороше», — зазначив співак.

Козловський та його сім’я

В коментарях підписники засипали кумира компліментами та підтримали у його висловлюванні:

  • Який кроха😍😍😍
  • Яка милота❤️❤️❤️❤️❤️
  • Тільки вперед і лише з щирими та надійними людьми✊👍
  • Повністю згодна ❤️. На жаль воно так , реальність така
  • На таких не треба звертати уваги, Все буде Україна, все буде добре! Бережіть себе 🙂
  • Ти чудовий! Ти прекрасний! І заслуговуєш тільки на добрі слова!!!!! 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

Читайте також: В Києві встановили найбільший в Україні мурал Валерію Залужному

На фронті, захищаючи пораненого побратима, загинув відомий український актор

«Це любов!» — Галкін і Пугачова мило прогулялися вулицею на Кіпрі, тримаючись за руки