in

Потап в Парижі, а Настя — в США: Каменських відсвяткувала День народження з іншим чоловіком

4 травня українська співачка Настя Каменських відзначила День народження.

Цьогоріч зірці виповнилося 37. В честь такої події її чоловік репер Олексій Потапенко розмістив окремий допис в мережі та додав фото іменинниці, на якому вона позувала у біло-червоній вишиванці.

«Я тобою пишаюся, я тебе співаю. З днем народження, крихітко«, — написав співак українською та англійською мовами.

Потап привітав Настю Каменських

Раніше подружжя святкувало день народження Каменських удвох. Цьогоріч же Потап прибув до Парижа, в той час коли його дружина перебуває на гастролях у США. Співачка не відреагувала на пост продюсера ані коментарем, ані лайком.

В той же час Настя на своїй сторінці в Інстаграм показала, як відсвяткувала цей день.  Артистка опублікувала короткий ролик, на якому постала з тортом у руках. Десерт вже був прикрашений палаючою цифрою «три», а в зубах вона тримала «сімку», що разом символізують її вік. В цей момент в кадрі з’являється чоловіча рука та підпалює свічку, яку вона також ставить на торт. Співачка позувала у відвертій сукні на бретелях з глибоким вирізом в зоні декольте, а на грудях виднілася золота прикраса з її співочим нікнеймом «NK». Каменських загадково посміхнулась та підморгнула в камеру.

«Загадуємо бажання» — написала іменинниця.

Читайте також: «Вот такі дєла!» — Данилко розважив вечірку топ-блогерів у Києві російськими хітами

«Для мене Бог – це все!» — Івлєєва після голої вечірки подалася в монашки

Таро-прогноз на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року