in

«Ну як її не любити»: Потап розхвалив свою дружину

Скандальний репер Олексій Потапенко привітав дружину Настю Каменських з прем’єрою кліпу на трек «Молоко», який не раз критикували юзери в мережі.

Продюсер, аби підтримати співачку, яка наразі активно просуває свою музичну кар’єру за кордоном, зняв відео, на якому замість води, помив голову молоком. Артист все дедалі частіше намагається переконати прихильників, що у них з Каменських чудові відносини. Адже вже тривалий час на просторах Інтернету вирують чутки про їхнє розлучення. Навіть подейкували, що співачка проміняла Потапа на напівоголеного Ostrovskyi, який знявся у її новому кліпі.

Проте сам репер не звертає на це увагу, а навпаки, назвав палкого молодика «шалено-популярним». А також розхвалив Настю за її досягнення, розмістивши на своїй сторінці в Інстаграм новий допис.

Фрагмент із нового кліпу Каменських

«Цей проєкт повинен був стартувати ще до війни, але все змінилося… NK за цей час зробила неймовірний стрибок уперед як артистка, як людина, як співачка!» – зазначив Потап.

Пригадав також усі досягнення своєї дружини: концерти, інтерв’ю, допомога Україні, тур «з неймовірною програмою в переповненому палаці «Україна».

«Це все наша Настя! Я кажу «наша», тому що її талант належить усім нам, її шанувальникам і прихильникам! Її неможливо не любити й не зачаровуватися, а її цілеспрямованості можна позаздрити! Вона чітко йде до своєї мети! Її люблять і поважають у міжнародному світі музики, вона несе радість, гумор і любов!» – додав Потапенко.

Читайте також: «З багатьма було»: Аліна Гросу публічно підтвердила друге заміжжя і зізналася, як її зраджував відомий актор

«Ніби бабуся цілує внучку в засос»: сивочолий Джигурда показав пристрасні розваги з дружиною в басейні

57-річна Сальма Гаєк у відвертій сукні з діамантами на шиї прикрасила обкладинку Vogue