in

«Наша королева»: Павло Зібров в обіймах з Іриною Білик показав її без макіяжу під час відпочинку на природі

Український співак Павло Зібров рідко ділиться сімейним контентом в соціальних мережах.

Проте цього разу артист зробив виняток. На своїй сторінці в Інстаграм музикант потішив підписників свіжим фото з популярною співачкою Іриною Білик. Колеги товаришують вже багато років, а 7 років тому навіть встигли породичатися — разом стали хресними батьками брата співачки Аліни Гросу.

На світлині Зібров злегка посміхається та обіймає Білик за плечі. Вона постала в кадрі практично без макіяжу, лише злегка підфарбувала губи. Ймовірно, що знаменитості разом вибралися на відпочинок, адже навкруги буяла зелень та дерева, а позаду них виднівся невеличкий гостьовий будиночок з відкритими дверима.

«Наша королева шоу-бізнесу, красуня, талант, а найголовніше – світла, надійна добра подруга – Ірина Білик. Обожнюємо та любимо всією родиною!»  — написав Павло під фото.

Павло Зібров та Ірина Білик

Також на відпочинку була присутня продюсерка Нонна Кондрашова, яка поділилася спільним кадром усіх відпочивальників того дня. Разом із ними була дружина Павла Зіброва Марина та їхня 27-річна донька зі своїм нареченим Андрієм Іщенко. Нещодавно зірковий батько зізнався, коли вони планують узаконити свої відносини.

Павло Зібров з дружиною, їхня донька з нареченим, Ірина Білик та Нонна Кондрашова

Читайте також: «Авторитети всіх українців»: Валерій Залужний показав спільне фото в обіймах з Ліною Костенко

Терезам — серйозні чвари, а Скорпіони зірвуть джек-пот: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 10 травня

«Дівчата! Я скучив!»: Оля Цибульська заговорила про наміри Олега Винника повернутися в Україну