in

«Дівчата! Я скучив!»: Оля Цибульська заговорила про наміри Олега Винника повернутися в Україну

Популярний український співак Олег Винник після початку повномасштабного вторгнення зник з просторів українського шоу-бізнесу та оселився в Німеччині.

За весь цей період часу він дав лише одне велике інтерв’ю, в якому зізнався, що має рідкісну хворобу, яку не розголошує. Саме вона спонукала Олега виїхати за кордон на лікування. Його колега по сцені, співачка Оля Цибульська поділилася роздумами про те, чи повернеться Олег в Україну та як цю подію сприймуть його «вовчиці».

Артистка впевнена, що співак-втікач рано чи пізно захоче повернутися на Батьківщину. За декілька років він придумає виправдання за свій ганебний вчинок. Мало того, знайдуться й ті, хто повірить у його слова та приймуть назад.

«Я не виключаю, що років за п’ять Олег Винник приїде на білому коні та скаже: «Дівчата! Я скучав!». Розкаже історію, що сколихне жіночу душу – як він плакав, як він сумнівався, але постійно думав, заходив на сторінку кожної, читав її пости, дякував за кожну троянду, згадає концерти і як їм було дуже добре разом в різних містах,» — поділилася Цибульська.

Нещодавно акторка Леся Самаєва поділилася особистою думкою щодо артиста Олега Винника, який втік з України на третій день повномасштабного вторгнення.

Читайте також: «Наша королева»: Павло Зібров в обіймах з Іриною Білик показав її без макіяжу під час відпочинку на природі

«Наша королева»: Павло Зібров в обіймах з Іриною Білик показав її без макіяжу під час відпочинку на природі

В Росії оголосили в розшук репера Oxxxymironа через його антивоєнну позицію