in

«Авторитети всіх українців»: Валерій Залужний показав спільне фото в обіймах з Ліною Костенко

Колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та українська поетеса Ліна Костенко отримали звання почесних громадянин Києва. Таке рішення прийняла Київська міська рада на нещодавньому засіданні. Цю новину на своїй сторінці в Телеграм сповістив мер Києва Віталій Кличко.

«Сьогодні столиця, рішенням Київради, висловила свою шану та повагу і нагородила званням «Почесний громадянин Києва» двох людей, які є справжніми моральними авторитетами для киян і всіх українців, — Ліну Костенко та Валерія Залужного», — повідомив Віталій Кличко.

Віталій Кличко, Ліна Костенко та Валерій Залужний
Віталій Кличко та Валерій Залужний
Віталій Кличко та Ліна Костенко

За словами мера столиці Ліна Василівна вже протягом багатьох років уособлює незламність та вільну й талановиту душу українців, дух свободи та сміливості. А Валерія Залужного відзначили за вагомі заслуги під час оборони Києва та в захисті державної свободи України.

Кличко нагородив поетесу та генерала відзнаками вдома у Ліни Костенко. Екс-головнокомандувач на своїй сторінці у Фейсбук зазначив, що «для мене велика честь бути поруч із великою людиною. Безмежно дякую громаді міста Київ за довіру й високу нагороду» та додав фото, на якому він позує поряд з Ліною Костенко.

Валерій Залужний та Ліна Костенко

Читайте також: Ірина Федишин показала свіже фото з Валерієм Залужним та подарунок, який отримала від «залізного генерала»

У «голій» сукні з 2,5 мільйона намистин: Дженніфер Лопес вразила розкішним вбранням на Met Gala

У Мережі з’явилося архівне відео, на якому Пугачова зізналася у нетрадиційній орієнтації Кіркорова