in

Байкот ропочався: Наташу Корольову жорстко попустили в Кремлі — що стало причиною скандалу?

Співачка українського походження Наташа Корольова, яка закрила очі на повномасштабне вторгнення РФ в Україну, потрапила в немилість росіян.

9 травня на Першому каналі традиційно транслюють концерт присвячений перемозі у Другій світовій війні. У заході беруть участь багато відомих зірок. Цьогоріч на телеекранах з’явилися Микола Басков, Лариса Доліна, Зара, SHAMAN та багато інших. Як з’ясувалося згодом, в списку виконавців була і сама Корольова, яка заспівала композицію «Только ты не умирай», автором якої є її колишній чоловік Ігор Ніколаєв. Зірка вийшла на сцену з георгієвською стрічкою на грудях. Однак, виступ артистки вирізали з трансляції святкогового ефіру.

Шанувальники співачки відразу після перегляду засипали її  запитаннями: «Наташо, чому Вас вирізали з ефіру?». Один із російських депутатів пояснив це тим, що Корольову прибрали з ефіру через її мовчазну позицію щодо повномасштабного вторгнення. Мало того, артистка часто навідується до своєї мами Людмили Поривай, яка проживає в США та публічно підтримує Україну.

Наташа Корольова з мамою

Читайте також: В Росії оголосили в розшук репера Oxxxymironа через його антивоєнну позицію

«Працюємо з чоловіком щодня над цим», — Могилевська вперше прямо відповіла, чи може вона мати біологічних дітей

Лілія Ребрик вперше показала обличчя молодшої доньки та зізналася, хто став її хресними батьками