in

Більше не Мейхер: зірка «ВІА Гри» взяла прізвище чоловіка-росіянина

42-річна українська артистка Надія Мейхер змінила прізвище.

Після початку повномасштабного вторгнення співачка припинила музичну кар’єру та зосередилася на модельному бізнесі. Вже близько 10 років знаменитість розвиває власний бренд жіночого одягу Meiher by Meiher. 2016-го року у київському торговельно-розважальному центрі Gulliver відбулося відкриття першого в Україні авторського бутіка Надії Мейхер.

На своїй сторінці в Інстаграм екс-зірка «ВІА Гри» стала регулярно публікувати рекламу свого вбрання, для якого часто особисто виступала як модель. Після лютого 2022-го українка ніяк не коментувала те, що відбувається у неї на Батьківщині. Шанувальники артистки пояснювали це сімейним становищем — чоловік Надії, Михайло Уржумцев, є громадянином Росії та також має модельний бізнес у РФ.

Надія Мейхер та Михайло Уржумцев

Влітку 2023-го в Мережі з’явилася інформація, що Надія все-таки вирішила залишитися разом із чоловіком у країні-агресорці. Після цього бізнес-вумен «почистила» свої соціальні мережі, вилучивши з них усі публікації.

Скріншот: www.instagram.com/nadyameiher

У той же час, Інстаграм бренду Meiher by Meiher продовжує функціонувати. Відомо також, що і бізнес Михайла Уржумцева пішов нагору після відходу їхньої РФ низки світових брендів. Зараз чоловік артистки має понад тисячу модних бутіків по всій Росії.

Надія Мейхер в одязі іменного бренду. Фото: www.instagram.com/meiherbymeiher_eu_ua

Днями стало відомо, що українка також відмовилася від прізвища батька Мейхер і перейшла на прізвище чоловіка. Тепер вона – надія Уржумцева. Під таким ім’ям зірка зареєструвала нову сторінку, на якій на кшталт діяльності вказала «митець». У соцмережі співачка розповідає про духовні практики, космічні енергії та самопізнання.

Нова сторінка зірки ВІА-гри

Читайте також: Галкін публічно звернувся до Гордона, який заявив, що його гарне враження про Пугачову змінилося

Гороскоп на 13 травня для всіх знаків зодіаку: день, коли необхідно відмовитись від важливих справ

«Сина на фронті не побачите»: Мосейчук розлютила українців через дорослого сина, який відсиджується в Німеччині