in

Слава Дьомін відверто розповів про те, як Надія Мейхер, чоловік якої заробляє в РФ, відреагувала на пропозицію дати інтерв’ю

Зірка «ВІА Гри» Надія Мейхер ще до початку повномасштабного вторгнення стала тьмянути на небосхилі українського шоу-бізнесу, а після 24 лютого 2022-го взагалі зникла з поля зору.

Відомо, що співачка останнім часом перейшла на дизайнерську діяльність, і навіть цього року регулярно оновлювала свою сторінку в Інстаграм знімками рекламної кампанії власного бренду жіночого одягу MEIHER BY MEIHER. Однак, зараз  обліковий запис  бренду недоступний, а з особистої сторінки артистки видалені всі публікації крім однієї.

Так виглядає сторінка Надії Мейхер в Інстаграм

Можливо, причиною замовчування Надією Мейхер війни в рідній країні та її зникнення з публічного простору є позиція її чоловіка, російського бізнесмена Михайла Уржумцева. Чоловік співачки – генеральний директор компанії Melon Fashion Group, яка успішно торгує одягом у РФ, незважаючи на повномасштабну війну.

Надія Мейхер і Михайло Уржумцев

Український радіоведучий, відомий великими інтерв’ю з багатьма зірками шоу-бізнесу, зізнався, що Мейхер забанила його номер. «До речі, нещодавно я таки написав Наді і запропонував їй зробити інтерв’ю. Вона відповіла, що не хоче давати інтерв’ю. Не лише мені. Просто не хоче»,  – наголосив журналіст.

«Це маячня, це нацизм» — скандальна блогерка з Дніпра Анна Алхім стала неадекватною через питання про українську мову

«Скільки можна співати про війну?» — блогерка Анна Алхім заявила, що краще слухати пісні співачки-зрадниці Анни Asti