in

«Мене ніби нестало» — куди зникла українка Анна Сєдокова та чому вона тримає образу на Світлану Лободу

Співачка українського походження Анна Сєдокова, як і інші її колеги з гурту «ВІА Гра» — Надія Мейхер та Єва Бушміна, замовчує повномасштабне вторгнення та продовжує виступати на російській сцені.

На початку війни, яку розв’язала РФ в Україні 24 лютого 2022 року артистка втекла до США, адже саме в той період відчула, що 20 років творчої кар’єри дали про себе знати. Тому вона прийняла рішення, що бере «творчу паузу» аби «розчинитися» у своєму чоловікові.

Анна Сєдокова продовжує будувати кар’єру в Росії

Варто зауважити, що саме в цей час у неї закінчився термін дії посвідчення на проживання у країні-терористці і її могли запросто депортувати на Батьківщину. Владнавши усі негаразди з документами та незважаючи на загарбницькі дії російських військових на її Батьківщині, Сєдакова тріумфально повернулася в Росію з новими концертами.

Уродженка Києва повернулася в РФ

Якийсь час Анна уникала інтерв’ю, заявивши, що живе на дві країни та вважає себе «людиною миру».

«Моя позиція не сили та ненависті, а любові та прощення. Мати Тереза сказала: «Я ніколи не піду на мітинг ПРОТИ війни, але обов’язково піду на мітинг ЗА мир!» Можливо, я потраплю під роздачу, але для мене було важливо сказати, що ніхто в Україні не хоче війни. Що кожного ранку, ночі та дня ми просимо Боженьку припинити це божевілля», — писала в своїх публікаціях співачка.

Анна Сєдокова поскаржилася на «ВІА Гра»

Після повернення в Росію вона зізналася, що не підтримує родинних зв’язків з мамою та братом, які залишилися в Україні та потерпають від «русского міру».

«Ми абсолютно не спілкуємося ні з мамою, ні з братом. Відчуття того, що ти один на цій планеті, воно дуже складне. Залишити дитину мені нема з ким. У мене немає жодної рідної людини. Є тітка, яка живе в Томську, але в неї своє життя», — повідомила Сєдокова.

Анна Сєдокова на виступі в РФ

Аби хоч якось привернути увагу до своєї персони, Анна в одному зі своїх інтерв’ю розповіла, як образилася тим, що її замінили Світланою Лободою в «ВІА Гра», та виразила невдячність за те, що, на її думку, її забули, вручивши премію гурту.

«Я пішла не тому, що збожеволіла, а через вагітність. Тоді вони запевняли: «Так-так, ми тебе чекатимемо». І ось на другому місяці вагітності я вмикаю телевізор і бачу, що якась жінка отримує премію як учасниця «Кращої групи» на МУЗ-ТВ. І ця жінка – Лобода. Я думала, що вони скажуть: «Ань, ми тебе любимо. Дякую, що була». Я так сподівалася, що вони про мене згадають. Але мене не було у тому житті. Вони отримали премію, а мене ніби не стало», — видала артистка.

Читайте також: Стало відомо на кому одружився Віталій Козловський: ексклюзивний коментар нареченої

Стало відомо на кому одружився Віталій Козловський: ексклюзивний коментар нареченої

«Муд*к ти, Стасік» — Алла Пугачова публічно висміяла Стаса Михайлова за його висловлювання щодо артистів, які виїхали з РФ