in

Lama показала свіже фото з бойфрендом, молодшим за неї на 18 років, та здивувала його професією

Українська співачка Lama, справжнє ім’я якої Наталя Дзеньків, не полюбляє афішувати своє особисте життя.

У 2010 році артистка неочікувано зникла з радарів шоу-бізнесу. Понад 10 років вона не з’являлася на публіці, а лише у 2023 році стала активно допомагати ЗСУ. Виконавиця зізналася, що причиною її зникнення стала боязнь сцени. Lama неабияк нервувала напередодні виступів та інколи навіть зривала концерти. Важким ударом для неї стала смерть батька у 2012 році.

Відомо, що наразі серце артистки зайняте. Вона зустрічається з хлопцем на ім’я Роман, який молодший за неї на цілих 18 років. З нагоди Міжнародного дня сім’ї зірка поділилася свіжим фото з коханим.

Співачка нагадала про себе, коли стала допомагати ЗСУ

«Найбільша цінність мого життя — родина! Це наше спільне ядро з коханим, де ми формуємо особистості одне одного. У своїй сім’ї я завжди знаходжу відраду, силу та безмежну любов — це святилище, яке живить і підтримує мене», — написала співачка.

Співачка Lama з бойфрендом

Поділилася знаменитість й секретом ідеальних стосунків завдяки яким вона з обранцем вже сім років разом. Як з’ясувалося, Lama з бойфрендом має спільний духовний зв’язок, мрії та інтереси.

«Наші щоденні ритуали є свідченням спільного духовного зв’язку: ранок ми починаємо зі спокійних лісових медитацій і духовних роздумів, після чого йде чаювання та неспішні милі прогулянки з нашими собаками. Вечори можемо провести насолоджуючись фільмами або серіалами, залежить від бажань, головне, щоб вони захопили наші спільні інтереси. І мріємо ми теж однаково, наразі б хотіли придбати будиночок на колесах, щоб в будь-який момент, спонтанно, змінити обстановку і поїхати у подорож«, — додала артистка.

Lama з молодшим на 18 років коханим

Також Lama вперше розповіла чим займається Рома і як їм вдається знаходити час одне для одного.

«Ділюсь цим вперше, Рома працює у фінансовій сфері, займається він біржами та аналітикою, вміє збалансовано приділяти увагу роботі та сім’ї. І я на 100% впевнена, що його знання, вольова мужність та мудрість разом з моєю підтримкою і любов’ю все задумане у нашому житті втілить» — поділилася артистка.

Читайте також: Без Галкіна у компанії російського олігарха: папараці побачили Пугачову на Кіпрі

Валерій Залужний підірвав мережу унікальною вишиванкою, як у Бандери

Реперка alyona alyona 10 років тому і зараз: від виховательки у селищі до виступу на «Євробаченні-2024»