in

Реперка alyona alyona 10 років тому і зараз: від виховательки у селищі до виступу на «Євробаченні-2024»

Українська реперка Аlyona alyona разом із Jerry Heil цьогоріч представила Україну на міжнародному музичному конкурсі «Євробачення-2024».

Аlyona alyona, справжнє ім’я якої Альона Савраненко, довелося пройти складний життєвий шлях перш ніж стати відомою на весь світ. 29-річна артистка родом із Кіровоградської області. В 13 років її сім’я переїхала в селище міського типу Баришівка, що на Київщині. Вже у 15 років юна Альона стала заробляти самостійно на життя. Вона спробувала себе в ролі продавчині, прибиральниці та касирки, а потім влаштувалася працювати в дитячий садок, адже мала диплом психолога та виховательки.

alyona alyona
alyona alyona працювала вихователькою у дитячому садку

Паралельно виконавиця пробує свої сили в новому аплуа — виступає на сцені під псевдонімом Al.kaida. У 2018 році реперка презентувала пісню «Рибки», яка стала справжнім хітом та принесла для неї славу. Після цього вона приймає рішення звільнитися з роботи та підкорювати вершину музики.

Наступні релізи alyona alyona стають ще більш успішними. Дівчина випускає пісні на важливі соціальні теми та руйнує стереотипи. У 2019 році вийшов її дебютний альбом, який отримав назву «Пушка». На реперку звернув увагу американський  «Vogue» та присвоїв звання найнесподіванішої зірки репу.

Знаменитість є авторкою пісні «Вільна», який виконала Тіна Кароль в дуеті з Юлією Саніною спеціально для однойменного фільму.

У 2020 році артистка разом із Іваном Клименко запустили музичний лейбл ENKO, який на сьогоднішній день є наймасштабнішим в Україні.

alyona alyona з Іваном Клименком

Співачка є частим гостем міжнародних фестивалів. Саме своєю харизмою alyona alyona підкорює слухачів по всьому світі та завойовує, як українські так і міжнародні нагороди.

alyona alyona

У 2020 році реперка стала учасницею танцювального шоу «Танці з зірками», щоб  на власному прикладі довести, «що дівчата з нетрадиційною зовнішністю можуть робити все що завгодно».

alyona alyona
alyona alyona у спідньому

У 2021 році знаменитість випустила свій другий альбом «GALAS», який налічує 15 треків. 11 із них записані з відомими іноземними артистами. Через два роки артистка досягає вершини популярності, співпрацюючи з Spotify. Її фото з’являється на білборді на Times Square у Нью-Йорку.

alyona alyona

У 2022 році  аlyona alyona спробувала свої сили в дуеті зі співачкою Jerry Heil. Заручившись підтримкою слухачів, виконавиці приймають рішення виступити на нацвідборі «Євробачення-2024». Здобувши перемогу, зірки вирушили до шведського міста Мальме, де виконали хіт Teresa & Maria.

alyona alyona та Jerry Heil

На міжнародній арені українки вибороли третє місце. Саме це стало потужним поштовхом у їхній кар’єрі.

alyona alyona та Jerry Heil

Особисте життя Alyona Alyona ретельно намагається приховувати від публіки. Відомо, що близько року в неї був роман з тік-токером Денисом, більш відомим під псевдонімом YOXDEN. Вже у 2023 році пара розійшлася.

alyona alyona з YOXDEN

Через деякий alyona alyona зізналася, що її серце знову зайняте. Обранцем виконавиці став музикант Володимир. Заради коханого вона покинула столицю та тепер мешкає в Івано-Франківській області. Нещодавно пару заскочили в будівельному супермаркеті «Епіцентр».Як з’ясувалося з їхньої розмови, Alyona Alyona разом зі своїм хлопцем прямували на знайомство з його мамою. 

Реперка зі своїм бойфрендом

Читайте також: Lama показала свіже фото з бойфрендом, молодшим за неї на 18 років, та здивувала його професією

Lama показала свіже фото з бойфрендом, молодшим за неї на 18 років, та здивувала його професією

Могилевська без макіяжу розчулила фотографією, як збирала доньку в садок