in

В Москві нагородили українських співачок: Лорак та Асті — лауреати, а напівгола Тодоренко — вручала призи

В Москві пройшла щорічна церемонія вручення премій  «Жара Music Awards», де нагороджують тих, хто досягнув знатних успіхів в музиці за минулий рік.

Вже шість років поспіль цей захід проводився в Crocus City Hall, але через трагедію, яка сталася 22 березня, цьогоріч дійство відбулося в в «ЦСКА Арене». Серед російської еліти можна було побачити й українських артисток-зрадниць, які з початком повномасштабного вторгнення підтримали дії російських загарбників.

Співачка Анна Асті та Ані Лорак отримали звання «легенда поп-музики» та «артистка року». Нагороди для колишніх українок вручила ще одна їхня співвітчизниця Регіна Тодоренко, яка з’явилася на сцені в доволі відвертому образі та засвітила всі форми у всій красі.

Регіна Тодоренко

Варто зауважити, що це не перша нагорода українок за час війни. Минулого року Анна Дзюба, яка родом із Черкас, отримала звання «найкращої співачки».

Анна Дзюба

Ані Лорак, яка стала володаркою премії «легенда поп-культури», з’явилася на церемонії вручення в чорному костюмі та сонцезахисних окулярах. Їх артистка не знімала увесь вечір.

Ані Лорак

Ще однією гостею заходу із Кривогу Рогу стала Марі Краймбрері. Вона отримала приз у номінації  «Вибір VOICE». Весь вечір українки провели в оточенні російських зірок. Серед них Микола Басков, Ольга Бузова, Клава Кока, Валерія та інші.

Марі Краймбрері

Читайте також: «Ви навіщо таке кажете в ефірі?!» — Мосейчук вийшла з себе, коли гість почав говорити не за сценарієм

«2 місяці, а вже танцює»: Лілія Ребрик розчулила підписників кадрами з донькою

Україна — одна любов на все життя: Софія Ротару порушила мовчання та показалася у вишиванці