in

«Не попав, бо поспішав на роботу» — Суханов розповів про спробу стати на облік у ТЦК

Популярний шоумен Олексій Суханов народився у російському місті Іваново.

Харизматичний і талановитий, він зумів побудувати в РФ блискучу кар’єру телеведучого, проте після анексії Криму та початку війни на Донбасі вирішив переїхати до України. Його авторське шоу «Говорить Україна» швидко завоювало серця телеглядачів — Суханов став одним із найвідоміших ведучих країни.

2022-го року Олексій Суханов отримав українське громадянство і публічно зрікся своїх родичів у РФ. В одному з нещодавніх інтерв’ю шоумен зізнався, що не ховається від мобілізації і навіть намагався оновити свої дані до ТЦК, проте йому не вдалося потрапити до військкомату через велику чергу.

Суханов розповів про спробу оновити дані у ТЦК

«У мене була спроба, але велика черга. Вони по кілька годин лише працюють. А як це можна встигнути? Я приїхав, а вони о дев’ятій відкриваються, а там уже з восьми черга. Я приїхав, трохи постояв, зрозумів, що не встигаю. Що я можу зробити, якщо маю зйомки? Адже я не можу зірвати цей процес», — поскаржився ведучий.

Втім, ведучий не відмовляється від свого наміру і обіцяє все-таки оновити дані, коли він матиме більше часу. «Зараз у нас буде відпустка, тоді в мене буде більше вільного часу» , — додав Суханов.

Читайте також. Хотів стати на облік у ТЦК, але там був неробочий час – Анатолій Анатолич поскаржився на графік роботи військкомату

Могилевська без макіяжу розчулила фотографією, як збирала доньку в садок

«Тригернуло»: українці обурені концертом Вєрки Сердючки в Києві — що трапилося?