in

Хотів стати на облік у ТЦК, але там був неробочий час — Анатолій Анатоліч поскаржився на графік роботи військкомату

Популярний український телеведучий пожалівся підписникам на прикру невдачу, яка спіткала його, коли він виявив бажання стати на облік у Територіальний центр комплектації.

39-літній шоумен має законне право на відстрочку від мобілізації як багатодітний батько — у чоловіка троє малолітніх дітей — 12-річна донька Аліса, 10-літня Лоліта і син Ніл, який з’явився на світ у 2021 році. Незважаючи на цей фактор Анатолій все ж прийняв рішення стати на облік у місцевий ТЦК Вишгорода, проте його спроба виявилася невдалою через довгу чергу і графік роботи Центру.

Про це телеведучий записав відповідне відео і опублікував у Instagram Stories. «Приїхав я до Вишгородського ТЦК, щоб стати на облік. Виявилося все складніше, ніж я думав, бо величезна черга. ТЦК дуже дивно працює в Україні. З такою кількістю людей, які зараз стають на облік, взагалі має працювати без вихідних. Все-таки у нас воююча країна», — прокоментував Анатоліч.

Пізніше артист зробив ще одну стробу стати на військовий облік, але також безуспішно. к виявилося, комісаріат працює лише два дні на тиждень — у вівторок і четвер з 9:00 до 18:00, при цьому ще й встановлена обідня перерва з 13:00 до 14:00.

«Якийсь » галімий савок». Щоб стати на облік, треба ще постаратися. Кабзда якась! Якби мені надіслали такий графік роботи органу, де люди можуть стати на військовий облік, я б подумав, що це чи прикол, або робота російського ІПСО. Два дні на тиждень. При тому, що майже всі чоловіки мають стати на військовий облік», — обурився шоумен.

Читайте також: «Помагатєлі, коли хлопців підете міняти в окопах???» — українці рознесли «кварталівців» які приїхали попіаритися на передову

Гороскоп на 26 січня 2024 року для всіх знаків зодіаку: День для реалізації складних проектів

Скандальна блогерка Алхім реготала та танцювала під російську музику на фоні Алеї Героїв у Хмельницькому