in

«Тригернуло»: українці обурені концертом Вєрки Сердючки в Києві — що трапилося?

Популярна українська співачка Вєрка Сердючка, в образі якої виступає шоумен Андрій Данилко, розчарувала своїх прихильників.

17 травня в комплексі відпочинку Osocor Residence в Києві відгримів масштабний концерт артистки від початку повномасштабного вторгнення. Проте деякі глядачі залишилися не задоволенні оновленою програмою зірки. Свій виступ, який був заявлений як благодійний, Сердючка розпочала з жартів, заспівала пісню Dancing Lasha Tumbai, де вже традиційно замінила приспів на Russia goodbye. Вона здивувала кавером на Teresa & Maria, який цьогоріч alyona alyona та Jerry Heil виконали на «Євробаченні-2024» та завоювали третє місце.

Та згодом виявилося, що в концертній програмі залишилися російськомовні пісні співачки. На це звернула увагу ведуча Євробачення Анна Тульєва. Після почутого, гостя покинула захід разом зі своїми друзями.

«Все було добре, але є одне «але». Потім Вєра почала співати старих пісень, які російською, і нас тригернуло. І ми вирішили поїхати додому. Вєру любим і поважаємо, розуміємо, що її пісні виростили не одне покоління. Та це справа кожного,» – написала Анна Тульєва на своїй сторінці в Інстаграм.

Анна Тульєва покинула концерт Сердючки

Розкритикувала Сердючку і її колега Тоня Матвієнко. Донька легендарної Ніни Матвієнко лаконічно написала в Інстаграм  «WTF?».

Тоня Матвієнко відреагувала на російськомовний репертуар Сердючки

Користувачі Мережі обурені тим, що на третьому році повномасштабного вторгнення Андрій Данилко співає російською мовою:

  • Якщо чесно мені дуже соромно ,за це збіговисько хотя б краплинка совісті була у вас .Боже дай сили пережити нашим хлопцям які боряться за мир 😢😢Шкода що не усі розуміють що відбувається
  • Сумно😢 за що боряться наші хлопці?
  • Отака війна. Ви просто ушльопки. Підписниця прислала. Київ. Сердючка. Osocor Residence. Російська мова на повну на сцені
  • А в цей час. У Києві. Сердючка. Osocor Residence. Російська мова на повну на сцені… А й вірно, какая разніца

Читайте також: «Не попав, бо поспішав на роботу» — Суханов розповів про спробу стати на облік у ТЦК

«Не попав, бо поспішав на роботу» — Суханов розповів про спробу стати на облік у ТЦК

26-річна дружина 58-річного Павлика поскаржилася на життя: «Не можу передати, як важко!»