in

«Гордість у серці! Україна переможе на всіх полях бою!» — Ребрик, Вакарчук та інші знаменитості привітали Усіка з перемогою

У ніч на 19 травня відбулася історична подія у світовому боксі — вперше у 21 столітті один спортсмен став володарем усіх поясів та став абсолютним чемпіоном світу у двох різних вагових категоріях.

Без перебільшення Олександр Усик став справжнім народним героєм України. Незважаючи на пізній час, усі, хто мав таку можливість, припали до екранів телевізорів і, затамувавши подих, переживали за нашого чемпіона. Багато українських знаменитостей поспішили привітати Олександра з найбільшим спортивним здобутком в історії незалежної України.

Народна артистка Наталія Могилевська присвятила перемозі Усіка пост в Інстаграм. «Україна! Перемога! Наш чемпіон! Безмежна гордість! Це було потужно. Історичний бій. Дякую!» — зауважила артистка.

Телеведуча Лілія Ребрик висловила певність, що з такими героями наша країна переможе на будь-якому полі бою. «Усик – абсолютний переможець! Який бій! Україна переможе на будь-якому полі бою», — написала телезірка.

«Нааааш», — лаконічно підписала публікацію на своїй сторінці актриса Ксенія Мішина.

«Просто неймовірний вечір! Абсолютний чемпіон світу Олександр Усик! Гордість у серці та мурашки по тілу! Слава Україні!» — не дотримав емоцій лідер «Океану Ельзи» Святослав Вакарчук.

Читайте також: Тайсон Ф’юрі після поразки несподівано заявив про бажання приїхати до України

Доньки надихнули: Наталя Могилевська повідомила, що виношує нове дитя

Відома шеф-кухарка Ліза Глінська, на фоні чуток про вагітність, показалася з маленькою дитиною