in

Відома шеф-кухарка Ліза Глінська, на фоні чуток про вагітність, показалася з маленькою дитиною

Переможниця та колишня суддя кулінарного проекту «МастерШеф», кондитер Ліза Глінська розставила всі крапки над «і» щодо своєї вагітності.

Цьогоріч в березні шеф-кухарка поділилася на своїй сторінці в Інстаграм інтригуючою світлиною, на якій вона позувала вже з великим животиком. Однак, ні стать та ймовірну дату пологів Ліза не стала коментувати. З того моменту прихильники безперервно почали цікавитися її вагітністю.

Ліза Глінська з великим животом

Досить довгий час Глінська не реагувала на запитання та привітання з поповненням в сім’ї. Втім, нині вона порушила своє мовчання. За словами Лізи, такі надокучливі неаргументовані здогадки підписників лише дратують її.

«У мене це викликає купу обурення й роздратування. Невже я десь з кимось ділилася такою новиною? Ні! Таких заяв ніде не було. Таких повідомлень десятки. Цікаво, де тактовність і вихованість«, — написала кондитер.

Ліза Глінська спростувала чутки про вагітність
Ліза Глінська спростувала чутки про вагітність

Також Глінська зізналася, що все ж стала мамою, але хрещеною. Знаменитість показала фото з церкви, а також, як проводить час з похресником Левом.

Глінська стала хресною мамою
Глінська показалася з похресником

Варто нагадати, що багато років тому Ліза вже була вагітною, але через халатність лікарів вона народила мертве немовля.

Читайте також: Доньки надихнули: Наталя Могилевська повідомила, що виношує нове дитя

«Гордість у серці! Україна переможе на всіх полях бою!» — Ребрик, Вакарчук та інші знаменитості привітали Усіка з перемогою

«Мені не подобаються пі**ри!» — на відомого блогера напали у центрі Львова у прямому ефірі