in

Доньки надихнули: Наталя Могилевська повідомила, що виношує нове дитя

Українська співачка Наталія Могилевська, яка в січні місяці зізналася, що стала мамою, продовжує працювати над своєю творчою кар’єрою.

26 квітня артистка під час фестивалю «Книжкова країна» анонсувала вихід своєї книжки, яка дістала назву «Мама тебе знайде». Це казкова історія про справжні родинні почуття, підтримку та любов рідних. Головними героями її розповіді стали діти, яким, попри всі труднощі, вдасться відшукати свої справжні дім та сім’ї. Як зізналася зірка, джерелом натхнення їй стали особистий досвід і власні переживання батьківства. Варто зазначити, що це не перша книжка Могилевської. У 2018 році зірка написала «Худнемо разом», у якій детально описала свою історію схуднення.

А вже сьогодні Наталія повідомила на своїй сторінці в Інстаграм, що виношує «нове дитя». Мова йде про композицію, яку вона готує до ювілею Мирослава Вантуха.

«Робоча субота. Знаєте чому? Їду на репетицію до чудового Дмитра Сарацького. Ми готуємо неймовірно гарну композицію до завтрашнього ювілею Мирослава Вантуха. Приходьте, ви почуєте щось цікаве і несподіване«,- поділилася співачка.

Могилевська поділилася важливою новиною

Нещодавно, Могилевська без макіяжу розчулила фотографією, як збирала доньку в садок.

Читайте також: «Не попав, бо поспішав на роботу» — Суханов розповів про спробу стати на облік у ТЦК

Тайсон Ф’юрі несподівано заявив про бажання приїхати до України

«Гордість у серці! Україна переможе на всіх полях бою!» — Ребрик, Вакарчук та інші знаменитості привітали Усіка з перемогою