in

«Дякую Героям, які захищають нашу землю від ворога!» — Усік записав перше відео після поєдинку

Безсумнівно, минулими вихідними ім’я Олександра Усика в усьому світі звучало частіше за будь-яких інших.

Перемогою над Тайсоном Ф’юрі український боксер встановив небувале досі досягнення і став першим боксером, який здобув титули абсолютного чемпіона у різних вагових категоріях. За версією авторитетного видання The Ring Усік зараз є найкращим боксером планети незалежно від категорії — до бою з «Циганським бароном» наш чемпіон займав третій рядок.

Бій із британцем видався найважчим і тривав усі 12 раундів. Не дивно, що лише через добу 37-річний Олександр вперше вийшов на зв’язок з шанувальниками, записавши відеозвернення. Олександр здався в кадрі із зашитою правою бровою та великими синцями під очима, проте виглядав відпочилим і бадьорим. Він звернувся до підписників спочатку українською, а потім англійською мовами:

Трохи часу минуло після поєдинку, трохи пом’яте обличчя, але, дякувати Богу, перемога є. Я хочу подякувати всім українцям, які за мене молилися, всім тим хлопцям, які захищають нашу країну від ворога. Хочу подякувати кожній мамі, тату, дружині та всім нашим діткам, які зараз витримують цей тиск. Я дуже вам дякую за підтримку. Я отримую безліч повідомлень із привітаннями. Дякую! Я хочу сказати велике спасибі всім, хто підтримує мене та мою країну – для мене це дуже важливо, я це дійсно ціную. Слава Богу за все, слава Україні!

Читайте також: «Гордість у серці! Україна переможе на всіх полях бою!» — Ребрик, Вакарчук та інші знаменитості привітали Усіка з перемогою

«Моє серце зайняте. Він дуже відомий» — Ірина Білик вперше зважилася розповісти про свого коханого

Додому не поспішає: Потап продовжує подорожувати Європою та показав де зупинився на цей раз