in

Додому не поспішає: Потап продовжує подорожувати Європою та показав де зупинився на цей раз

Скандальний український репер та продюсер Олексій Потапенко, який активно подорожує світом, не поспішає повертатися в Україну.

На початку повномасштабного вторгнення артист разом із дружиною Настею Каменських перебував в Іспанії. За кордоном він провів низку благодійних заходів на підтримку українських захисників. Згодом співак все ж таки повернувся на Батьківщину. Проте пробув тут трохи більше року і вже з осені 2023 перебуває в перманентному закордонному відрядженні. Сам цю поїздку він називає вагомим внеском у розвиток української музики закордоном.

Спочатку Потап намагався приховувати мандрівки різними країнами, але зараз, попри критику в соціальних мережах, відкрито ділиться планами на майбутнє. Репер опублікував на своїй сторінці в Інстаграм відео, на якому видно, як він спускається із валізою з літака та прямує до автобуса. На цей раз Потапенко прилетів до Болгарії. Саме тут у нього запланована зйомка двох кліпів.

«Болгарія стрімко розвивається у секторі виробництва музичного контенту, ТБ та кінопродукції. У Софії та навколишніх районах розташовані цілі міста-павільйони, де знімають як Голлівуд, так і Талівуд, і K-Pop. Я прибув до Софії на зйомки двох відеокліпів і розробку ще трьох!» — підписав ролик співак.

 

Нещодавно, популярний український співак Олексій Завгородній, який відомий для публіки під сценічним ім’ям POSITIFF, розповів, чи підтримує спілкування з репером Олексієм Потапенко під час війни.

Читайте також: «Моє серце зайняте. Він дуже відомий» — Ірина Білик вперше зважилася розповісти про свого коханого

«Дякую Героям, які захищають нашу землю від ворога!» — Усік записав перше відео після поєдинку

«Таланище та Людина!!!» — Галкін зірвав овації у Словаччині виконанням пісні українською мовою