in

«Мені не подобаються пі**ри!» — на відомого блогера напали у центрі Львова у прямому ефірі

29-річного Миколу Бучака багато українців знають під псевдонімом Ніколас Карма.

Хлопець — популярний блогер, який спеціалізується на інтерв’юванні перехожих з метою дізнатися про вартість їхнього одягу. «Скільки коштує Look» — так називається канал в Інстаграм блогера, кількість підписників якого на даний момент становить 364 тисячі осіб.

Варто зазначити, що Карма здебільшого працює у Львові, і публіка, незважаючи на досить особисті питання, ставиться до Ніколаса позитивно — мабуть, Миколі вдається прихиляти до себе незнайомців завдяки особистій чарівності. Більшість героїв його коротких відео з радістю сприймають зустріч із ним і із задоволенням хваляться «луком».

Ніколас Карма спілкується з військовослужбовцем

Щоправда, суботнього вечора 18 травня все пішло не за планом. Під час роботи Ніколаса на площі «Ринок» у самому центрі культурної столиці України, до нього несподівано підійшли двоє молодих людей явно не в адекватному стані. Почалася розмова, під час якої гопники стали обзивати блогера неприємними словами і всіляко провокувати конфлікт.

Хлопець почав обзивати блогера, коли той спробував поговорити з ним

«Мені не подобаються твої тік-токи і я вважаю, що ти трохи гейської натуральності. Мені не подобаються пі*ари», — репетував один із хлопців. Внаслідок конфлікту нападник забризкав обличчя блогера з газового балончика і боягузливо втік.

«Я прогулювався площею Ринок, знімав відео, як завжди, і почув собі навздогін неприємні вигуки… Це було агресивно, неприпустима лексика, поряд багато людей, дітей. Я повернувся, щоб пояснити, що, не враховуючи, що я можу їм не подобатися, так не красиво висловлюватися. Далі ви все бачили, заяву в поліцію я написав», — описав те, що відбулося, Ніколас.

Читайте також: «Зробили по ковтку — ледь відкачали»: Мухарський вперше розповів, як екс-дружина Єгорова намагалася отруїти його через агента ФСБ

Відома шеф-кухарка Ліза Глінська, на фоні чуток про вагітність, показалася з маленькою дитиною

Вбрання не вмістило «обвислу душу» балерини: Волочкова зганьбилася на вечірці — цей момент попав у кадр