in

Завагітніла, будучи студенткою і віддала бабусі тримісячну дитину: 61-річна мама Полякової затьмарила дочку!

«Королева ночі» Ольга Полякова здобула репутацію однієї із найскандальніших артисток України.

Тільки протягом останнього часу співачка неодноразово довела, що може постояти не лише за себе, а й за своїх близьких. Так, знаменитість швидко поставила на місце тих, хто насмілився критикувати її чоловіка, Вадима Буряковського, коли виїхав з України під час війни, порадивши їм «закрити роти та йти до ср@ки». Коли ж у Мережі наважилися заплювати її старшу дочку за не надто вдалі фото, Полякова й зовсім пообіцяла «проклясти кожного, хто напише гидоту», в адресу співачки-початківця.

Виявилося, що таким темпераментом 45-річна Ольга Полякова зобов’язана генам матері. Співачка розповіла, що Світлана народила її, будучи 16-річною студенткою медінституту та віддала маленьку Олю батькам у тримісячному віці. Незважаючи на це, між Ольгою та її батьком склалися теплі, довірчі відносини.

Мама Ольги Полякової

Не зіпсувалися вони й під час війни, яку мати Полякова зустріла в РФ. Світлана була одружена з впливовим російським дипломатом, послом РФ в Уругваї, а після смерті чоловіка у 2019 році знайшла собі нового партнера-росіянина.

Мама Олі Полякової з чоловіком

Після початку повномасштабного вторгнення, артистка вмовила маму виїхати до Європи — побоялася, що через батьківку спецслужби РФ намагатимуться натиснути на Ольгу. Наразі мати Полякової проживає в Англії, де проходить курс лікування від рідкісної хвороби.

«Вона скучає, лікується. У моєї мами знайшли аутоімунну хворобу, яку не могли визначити тут. Вона давно на неї хворіє, але дуже довго не могли поставити діагноз. І ось коли вона потрапила до Англії, їй виявили цю хворобу», – розповідала Полякова в одному із інтерв’ю.

«Таланище та Людина!!!» — Галкін зірвав овації у Словаччині виконанням пісні українською мовою

«Ти пронісся, мов вітер, повз мою ніжність…» — Алла Пугачова випустила нову пісню про пережиті почуття