in

Максим Галкін зустрівся з відомими українськими артистами — що стало темою для розмов?

Російський гуморист Максим Галкін, який виступив проти повномасштабного вторгнення та разом після 24 лютого 2022 року із сім’єю виїхав жити до Ізраїлю, став гостем концерту український артистів.

На своїй сторінці в Інстаграм шоумен поділився спільним фото з Олегом Філімоновим та Яном Левінзоном. Одеські артисти приїхали з гастрольним туром до ізраїльського міста Петах-Тіква аби зіграти спектакль «Зроблені в Одесі». Комік не зміг пропустити нагоди і придбав квитки на виставу своїх кумирів.

«Сьогодні був щасливий у Петах-Тікві подивитися виставу «Зроблені в Одесі» моїх кумирів Яна Левінзона та Олега Філімонова. Дякую за чудовий вечір, фірмовий гумор, неповторну інтонацію та щемливий смуток!» – написав Галкін під фото.

Ян Левінзон, Максим Галкін та Олег Філімонов

Залишається загадкою чи разом із Галкіним була присутня його дружина Алла Пугачова, яка декілька днів тому випустила нову пісню про пережитті почуття.  Втім, світлину свого чоловіка з українцями вона вподобала.

Читайте також: 47-РІЧНИЙ ГАЛКІН НЕСПОДІВАНО ПЕРЕТВОРИВСЯ НА ГРУДАСТУ ЖІНКУ З НАФАРБОВАНИМИ ГУБАМИ

Тіна Кароль показалася в ліжку без одягу та жодної краплі макіяжу

З глибокими вирізами на спині, стегні і грудях: Нікітюк зачарувала розкішним образом на випуску племінниці у Хмельницькому