in

З глибокими вирізами на спині, стегні і грудях: Нікітюк зачарувала розкішним образом на випуску племінниці у Хмельницькому

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк потішила прихильників приємним контентом.

Днями артистка розмістила на своїй сторінці в Інстаграм зворушливу серію кадрів з дитячого садочка. Зіркова тітка приїхала до Хмельницького аби привітати шестирічну племінницю Анну з випуском. На своїй сторінці в Інстаграм Нікітюк поділилася серією кадрів із заходу.

Для урочистої події Леся одягла спокусливу чорну сукню на бретельках довжини міді з глибокими вирізами на стегні, спині та грудях. Свій елегантний лук зірка доповнила чорними туфлями, сумкою та мінімалістичними прикрасами. Анюта вибрала для першого випускного рожеву сукню з білим поясом та білі кеди.

Леся Нікітюк на випуску в садочку
Леся Нікітюк на випуску в садочку

«Випускний в садочку — це велике свято. Сьогодні він у нашої Анютки. Я вітаю всіх діток, батьків і вихователів! P.S. А ще це сльози… Мені так шкода дітей… Війна, тривога, вони бідні бігають по тим укриттям. Я всім серцем хочу, щоб цей весь страх закінчився! Щоб у всіх діток було гарне дитинство…нарешті», — поділилася Леся.

Леся Нікітюк з племінницею

На одному із фото помітно з’явилася ще одна племінниця Нікітюк Поліна.

Нікітюк з племінницями

Також у дописі є колаж, де Анюта зображена в однорічному віці та у 6 років.

Анюта випустилася з садочка

Читайте також:

Тіна Кароль показалася в ліжку без одягу та жодної краплі макіяжу

Максим Галкін зустрівся з відомими українськими артистами — що стало темою для розмов?

«Уже 12 років ми разом»: Полякова злилася в поцілунку з іншим чоловіком, і назвала своїм «коханим»