in

50-річна Хайді Клум та її 20-річна дочка Лені показали фотосесію у бікіні на Лазурному узбережжі

Знаменита німецька топ-модель Хайді Клум стала почесною гостею кінофестивалю Канни-2024.

До Франції дружина музиканта Тома Каулітца прибула разом зі своєю дочкою Лені. Напередодні церемонії мама та дочка викликали фурор своєю появою на вечірці Cannes Gala у готелі du Cap-Eden-Roc на мисі Антіб.

Хайді вибрала білу сукню міді та елегантний білий піджак. Суддя талант-шоу America’s Got Talent додала висоти фігурі за допомогою пари блискучих туфель на підборах з відкритим носком та доповнила вбрання білим клатчем. Лені без особливих зусиль привернула увагу в міні-сукні кольору фуксії без бретельок, позуючи поруч зі своєю знаменитою матір’ю.

Особливий сюрприз чекав увечері четверга відпочиваючих на Лазурному узбережжі, коли Хайді та Льоні вирішили відпочити після галасливих церемоній та поніжитися під середземноморським сонечком.

50-річна мама та її 20-річна дочка ефектно спустилися до пляжу сходами. Хайді блиснула дивовижною фігурою в бікіні зеленого кольору з трусиками на зав’язках. Її спадкоємиця віддала перевагу ніжно-блакитному роздільному купальнику з червоним обведенням. Збоку цілком могло здатися, що це дві подружки, які вирішили скоротати вечір біля моря.

Читайте також. Хайді Клум показала як засмагає на Карибах в одних трусиках: ідеал жіночої звабливості для тих, кому за 50

«Закохалася»: Оля Цибульська розкрила секрет особистого життя розлученої Камалії

«Це Наталя, наша мама» — дочка Кіркорова вперше розсекретила біологічну маму-українку