in

Красуня і чудовисько: як зараз виглядають діти топ-моделі Хайді Клум та темношкірого співака Сіла

50-річна німецька топ-модель та телеведуча Хайді Клум щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком, 34-річним музикантом Томом Каулітцем.

Але, нікому не секрет, що зірка до цього перебувала у відносинах з чорношкірим співаком Сілом, з яким познайомилася в 2004 році на врученні премії GQ Awards, що проходила в Лондоні. На той момент знаменитість була вагітна від екс-бойфренда Флавіо Біаторе, який постійно зраджував її. Відносини Хайді і Сіла розвивалися дуже швидко, і вже через рік модель стала дружиною співака, який згодом удочерив Лені і виховував її, як рідну Їхній шлюб був взірцем любові і дбайливості для багатьох голлівудських пар і вважався просто ідеальним.

Хайді Клум і співак Сіл

У шлюбі Хайді Клум і Сіла, крім Лені, з’явилися ще троє дітей: два хлопчики: Генрі і Джохан, і дівчинка Лу. Сім’я виглядала дуже щасливою, а Хайді і Сил навіть щорічно оновлювали шлюбні клятви. Але, через 7 років подружжя шокувало своїх прихильників новиною про своє розлучення. Зовсім нещодавно Хайді поділилася новою світлиною в Інстаграм, де показала дорослих дітей дітей.

Хайді Клум з дітьми

В коментарях підписники відмітили схожість нащадків з зірковою мамою:

  • «Старша донька Клум, така ж красуня, мамині гени зробили свою справу»
  • «Найголовніше, що вони здорові»
  • «Ніби не рідні»
  • «Нічого спільного з моделлю в них немає»

Читайте також: Мер Скадовська назвав кварталівців «українськими гнидами» після скандального новорічного ролика (ВІДЕО)

Стрільцям — нові можливості, а Дівам зірки радять бути обережними у фінансових рішеннях: Гороскоп на 4 січня

«Вас е*ать не должно, каким образом выехал» — блогерка Корячка, яка називала ЗСУ «мясом», разом з чоловіком показалися закордоном