in

Після звинувачень у домашньому насиллі: Захур прокоментував фото Камалії в синцях

У квітні цього року мережу сколихнули резонансні фото української співачки Камалії. Шанувальники тоді всерйоз задумалися про те, що артистка стала жертвою домашнього насилля з боку її колишнього чоловіка Мохаммеда Захура. Аби роз’яснити ситуацію зірка вийшла у прямий ефір.

У програмі «Тур Зірками» пакистанський мільярдер вперше прокоментував гучні фото екс-дружини, на яких  вона начебто з’явилася  з синцями на обличчі та шиї, розбитою губою і величезною гематомою навколо ока. В розмові Мохаммад зазначив, що після розлучення вони з Камалією залишилися в дружніх стосунках і до цих фото він не має жодного відношення.

«У нас прекрасні стосунки, краще не вигадаєш. Я не знаю звідки взялися фотографії з побиттям, але найголовніше – це не я. Можливо, це був грим, але я не знаю, що це було. Втім, це не я – не гримував і не бив. Так, ми разом живемо, коли я тут або повертаємося з нашими дітьми, то ми тут«, — розповів бізнесмен.

Камалія з колишнім чоловіком та їхніми дітьми

Сама ж Камалія підтвердила їхнє розлучення та те, що інколи вони з колишнім чоловіком все ще живуть разом.

«Ми були по шаріату одружені, по шаріату і розвелися. У нас діти ростуть, ми зразкові батьки для своїх дітей. І ми дружимо, все цивілізовано, підтримуємо один одного. Він живе з дітьми в Лондоні, а коли приїжджають до Києва, то тоді всі разом живемо в одному будинку. Коли я їжджу до них в гості, то ми теж живемо всі в одній квартирі. Майно ще не ділили» — прокоментувала артистка.

Зірка також зізналася, що й досі не знає, хто виклав ті моторошні фото в мережу.

«Розбираємося, що це за фотографії. Поки не знаємо. Знаєте, є такі секретні проекти, про які ти не можеш говорити, скажімо так. Більше мене не запитуйте. Мене ніхто не б’є, все добре. Так що заспокойтеся». — додала Камалія.

Читайте також: Не стримувала сліз: Джамала показала зворушливі моменти з виписки з пологового будинку

Не стримувала сліз: Джамала показала зворушливі моменти з виписки з пологового будинку

«Дуже важко»: розлучена Камалія розповіла, що змушує її відвідувати психолога