in

Камалія після резонансу із закривавленими фото висловилася про колишнього чоловіка

Днями Мережу сколихнули резонансні фото української співачки Камалії, на яких вона начебто з’явилася  з синцями на обличчі та шиї, розбитою губою і величезною гематомою навколо ока.

Це викликало шквал обговорення та артистку навіть запідозрили у тому, що вона стала жертвою домашнього насилля, але боїться розповісти правду.  Аби роз’яснити ситуацію зірка вийшла у прямий ефір та доказала, що з нею все в порядку. Проте це не припинило обговорення серед прихильників її творчості і Камалії довелося знову вийти на зв’язок із підписниками і в цей раз стати на захист свого колишнього чоловіка Мохаммада Захура. Ймовірно, що дехто вважає, що він причетний до цього.

В окремому дописі на своїй сторінці в Інстаграм артистка заявила, що готова захищати Захура, адже він порядна та чесна людина і всі наклепи в його сторону — це нісенітниці.

«Захур – це людина неперевершеної чесності та доброти, яка стала об’єктом необґрунтованої уваги з боку певних медійних кіл. Важливо зауважити, що Захур свідомо обмежує свою присутність у мережі, і тому не має можливості відповідати на необґрунтовані звинувачення, які на нього спрямовані. Як батько моїх улюблених дочок та мій незмінний партнер протягом 20 років, Захур завжди втілював лише любов, підтримку та непохитний позитив«, — написала Камалія.

Камалія та Мохаммад Захур

Також співачка наголосила, що Захур активно підтримує українську армію тому залишився в Україні та заради щастя своїх дітей, утримується від публічного життя.

«Я благаю засоби масової інформації поважати приватне життя Захура й утримуватись від втягування його у будь-які непотрібні дослідження чи сенсації. У разі будь-яких запитань чи побоювань я готова стати єдиним об’єктом уваги, захищаючи Захура від будь-якої необґрунтованої уваги«, — звернулася з проханням Камалія.

Камалія звернулася до журналістів з проханням

Читайте також: «Питання заробітку»: відомий продюсер пояснив, чому Потап виступає в німецьких клубах з російськомовним репертуаром

Ракам — шанс на мільйон, Козерогам — повний розгром: гороскоп по картах Таро на 14 квітня

Віталій Козловський поділився новими фото з вагітною дружиною та ніжно звернувся до обраниці