in

«Що не так із нашим судом?»: популярна українська актриса прокоментувала поновлення Фаріон на посаді

Зірка серіалу «Нічого не трапляється двічі» Катерина Тишкевич прокоментувала новину про поновлення філологині Ірини Фаріон на посаді професорки у Львівській політехніці після скандалу, як окупанти покарали студента, що написав подячного листа науковиці. Нагадаємо, що Фаріон звільнили з посади професорки університету у листопаді минулого року. Причиною були її висловлювання про українських військовослужбовців. Детальніше про це — читайте у нашому попередньому матеріалі.

Українську актрису ще більш здивувало те, що окрім поновлення, скандальній мовознавиці виплатять майже 124 тисячі гривень «зарплатні» за період її вимушеного прогулу. Своє невдоволення з цього приводу акторка висловила на своїй сторінці в Інстаграм, назвавши Фаріон «хворою людиною».

«Залізла в новини й прочитала, що Ірину Фаріон поновили на посаді професорки. Що? Як на мене, настільки очевидно, що ця людина хвора. В цій людині настільки багато ненависті, агресії, категоричності. Я думаю, що психіатри поставили б їй розлад. Мені так здається. Її поновлюють і ще й зобов’язують виплатити їй 124 тисячі гривень за період вимушеного прогулу. Що не так з нашим судом?» — висловилася Катерина.

Тишкевич зауважила, що немає нічого проти Фаріон як людини, але вважає, що «хворій категоричності» не місце в закладах освіти.

Катерина Тишкевич висловилася про Фаріон

Читайте також: «Моя рідненька!»: Ольга Сумська вперше публічно звернулася до старшої доньки, яка проживає в Росії

75-річна Пугачова і 47-річний Галкін в обнімку показалися під час відпочинку на яхті

Побажала миру: Крістіна Орбакайте, яка підтримала Україну, показала рідкісне фото з чоловіком і дочкою з Нью-Йорка