in

«Позорисько на весь світ!» — Фаріон рознесла представниць України на Євробаченні-2024 та їхню пісню «Тереза Мати»

Екс-нардепка, мовознавиця зі Львова Ірина Фаріон, яка нещодавно розкритикувала виступ Alyona Alyona та Jerry Heil, назвавши їх «баберами з гібридним виттям», продовжує поливати брудом представниць України на Євробаченні-2024.

Популярна філологиня зізналася, що не стежить за пісенними конкурсами, адже «попса — не її музика», але гортаючи стрічку новин — дізналася хто представлятиме Україну на Євробаченні цьогоріч. Загалом, Фаріон не сподобалися виконавиці, а ще більше її обурюють творчі псевдоніми Олени Савраненко і Яни Шемаєвої, які відомі для публіки, як Jerry Heil і Аlyona Аlyona. Скандальна педагогиня не втрималася та назвала дівчат «позориськом на весь світ», адже вважає, що саме ім’я артиста є ідентифікатором особистості.

«Я взагалі не сприймаю тих двох, яких відправили на Євробачення. Я не цікавлюся тим конкурсом, але коли мені лізе в стрічку мого Facebook якась дивна ідентифікація — Аlyona Аlyona. А друга, якась взагалі, я не знаю, що це за назва. Що з ними? Вони гібриди? Вони звідки? Альона приїхала з Саратова? Вона з Тули приїхала? Вона з Петербурга, з Москви, якщо вона Альона? Так це ідентифікатор, власне ім’я — це ідентифікатор. А та звідки приїхала? З Великої Британії? З США? Та це позорисько на цілий світ!» — заявила Ірина.

Фаріон розкритикувалаJerry Heil і Аlyona Аlyona

Мало того, для Фаріон дивним є те, що артистки представлятимуть Україну та її культуру піснею, яка написана двома мовами — українською та англійською.

«Для того, щоб знайти спосіб показати культуру України, то вони співають то українською, то англійською. Що це за гібридизм? Це ви хочете, щоб я дослухалася до протилежної думки, хай вона собі існує. Але існує і моя думка! Мені, до речі, через це знесли Facebook. То це називається демократія?» — зауважила професорка.

Після того, як філологиня висловила свою думку в соціальних мережах — її сторінку в Фейсбук заблокували. Ведуча зауважила, що, можливо, таке трапилося через те, що вона образила співачок, але Фаріон не вбачає у своїх словах чогось поганого, а навпаки, вона

Свою думку щодо представниці нашої країни на престижному пісенному конкурсі висловив популярний оглядач українського шоу-бізнесу, в минулому успішний продюсер Ігор Кондратюк .

Читайте також: Топ-5 цинічних вчинків зрадниці Повалій, яка закликала захопити всю Україну

Гороскоп на 21 лютого 2024 року для всіх знаків зодіаку за картами Таро

«Зараз не час для гучних весіль» — Наталія Могилевська вирішила розписатися з коханим без пишних святкувань