in

Готується до втечі? Філіп Кіркоров таємно вивіз дітей із Росії всупереч волі свого батька

Російський співак Філіп Кіркоров несподівано відправив своїх дітей 12 річну Аллу-Вікторію та 11-річного Мартіна за кордон.

Новину про незапланований переїзд онуків підтвердив їхній дідусь Бедрос Кіркоров. Втім, місцезнаходження дітей Примадонна поки що не розголошується. Нагадаємо, що обидві дитини з’явилися на світ від сурогатної матері. Особу біологічної матері своїх дітей епатажний артист тримає у суворому секреті, проте нещодавно Алла-Вікторія проговорилася, вказавши журналістам свою маму.

Кіркоров з дітьми

Скоріше за все Кіркоров вивіз сина та доньку зовсім нещодавно, адже в коментарі російським журналістам дідусь зізнався, що досі не може змиритися з відсутністю онуків. 91-річний Бедрос зазначив, що з Мартіном йому простіше знайти спільну мову, а ось Алла-Марія ще з дитинства проявляє норовливий характер.

«Онуки радують, але мені сумно, тому що раніше вони були тут, а зараз навчаються далеко. Мартін — це копія Філіпа в дитинстві. Він добрий. А Алла-Вікторія трішки настирлива. Має свою думку, не з усім погодиться. Дай Бог ще рік пожити, щоб я побачив їх трохи дорослішими«, — поділився Кіркоров старший.

Бедрос Кіркоров з онуками

Читайте також: Побажала миру: Крістіна Орбакайте, яка підтримала Україну, показала рідкісне фото з чоловіком і дочкою з Нью-Йорка

«Його вважали ворогом»: Юрій Рибчинський назвав вбивцю Кузьми Скрябіна

Гайді Клум топлес відсвяткувала 51-річчя в компанії коханого та дітей